jessi
En ole aiemmin paistanut porsaan kasslerpihvejä uunissa eikä pakkauksessakaan lue mihin asteeseen ja kauanko.
Tietäiskö joku??
Tietäiskö joku??
Se pitää kypsentää kunnolla, niin on todella hyvää. Sitä ei ole tarkoitus syödä mediumina, vaan esim. ensin paistaa kauniin ruskeaksi ja sitten miedolla lämmöllä monta tuntia uunissa.Alkuperäinen kirjoittaja oletteko naulahampaita:Juu kyllä niin on että sianniska on ihna kamalaa ja jänteistä. Miten joku pystyy sitä edes syömään?
Ei ole hyvää, ne jänteet sieltä mihinkään sula. Ihan jätelihaa se on.Alkuperäinen kirjoittaja LisaMarie:Se pitää kypsentää kunnolla, niin on todella hyvää. Sitä ei ole tarkoitus syödä mediumina, vaan esim. ensin paistaa kauniin ruskeaksi ja sitten miedolla lämmöllä monta tuntia uunissa.Alkuperäinen kirjoittaja oletteko naulahampaita:Juu kyllä niin on että sianniska on ihna kamalaa ja jänteistä. Miten joku pystyy sitä edes syömään?
Lätkitäänkö ne vain johonkin vuokaan sikin sokin? Laitetaanko jotain nestettä, vai irtoaako niistä tarpeeksi rasvaa?Alkuperäinen kirjoittaja kasslerin ystävä;29183722:Sit uuniin 150-200 astetta ja vähintään kaksi tuntia.
Kassler on jänteistä jämälihaa jos sen kypsentää nopeasti eli esim. vain pikaisesti grillaamalla. Jää syömättä tai vaatii ainakin paaston alle. Jos kuitenkin annatte lihan kypsyä kunnolla niin on yksi parhaimmista sian osista, aivan kuten grillikylkikin.
Jos laitan isomman palan kassleria niin maustan sitä yön yli, sitten huoneenlämpöön ainakin tunti ennen kypsenystä. Sen jälkeen liha uunivuokaan ja folion alle 200c ja puolituntia. Sen jälkeen tiputan lämmön n. 150 asteeseen tai alle ja annan hautua ainakin 3h. Jos ja kun pintaan haluaa väriä niin voi pyöräyttää pannulla ennen uunia tai vetäistä lopussa tuon folion pois, lisätä hieman lämpöä ja ruskistaa sitä uunissa 15-30 min. Kokonaisaika kypsennyksessä tulee olemaan yli 3h, ehkä jopa 4h, mutta liha on suussasulavan mureaa ja makeaa. Jos kyse on pihveistä niin vähempi riittää, mutta siltikin kaiken a ja o on pitkä kypsytys. Kun kyseessä on rasvainen liha ja kun käyttää foliota niin kuivumisen vaaraakaan ei ole kun ei huudata koko kolmea tuntia kahdella sadalla.
Hyvin sanottu!!!Miten ihmiset on noin vammasia että ei vittu vastaa tohon vitun kysymykseen vaan kirjottaa ihan mitä sattuu?
Pikkusielusten itserakkaitten ääliöitten ainut paikka missä uskaltaa suun aukasta ja vituilla.