Karppaus = hiilihydraattiTIETOISTA eikä hiilareiden hysteeristä välttämistä. Esim. täysjyväleipää, ruisleipää jne. voi syödä kohtuudella ja silti laihtua. Ja karppiakin leipää on olemassa, erilaisia siemenleipiä tms.
Lanttua ja papuja en itse syö koskaan, kukkakaalia ja parsakaalia, porkkanaa joskus, kesäkurpitsaa ja sitten ihan "rehuja" eli salaatteja, tomaattia, kurkkua, paprikaa jne. Mulla ei pierettämisongelmaa ole, mutta ennen karppaamaan alkamista närästys oli lähes päivittäinen ongelma. Luulin sen johtuvan rasvaisesta ruuasta, esim. metukka ja juustot närästi heti. Mutta närästys johtuikin hiilareista, joita söin sen rasvaisen kanssa (leipä, pizzapohja) ja kun alkoi syödä vähemmän hiilareita, ei minua ole närästänyt kertaakaan sen jälkeen. En menisi siis tyrmäämään ennen kun kokeilee!