Kapitalistit ryöstävät suomalaiset sähkön jättihinnoilla

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Sähkön kulutus 6-10 kilowattia vuorokaudessa kesät, talvet, niin millaisen sähkösoplmuksen ottaisit?
huh huh mikä kulutus, jos teho pyörii 8kW paikkeilla niin vuodessa menee 8760*8=70800 kWh
Hauska näpäytys.
Kovin moni ei osaa erottaa kilowattituntia ja kilowattia. Tuo "vuorokaudessa" kuitenkin kertoo, että kysyjä oikeasti tarkoittaa kilowattituntia.

Tällä hetkellä mikään pidempään sitova sopimus on riski, koska tilanne sähkömarkkinoilla elää nopeasti.
 
vierailija
Kyllä tämä on tuon viher vasemmiston idea, mitä ei ole taaskaan ajateltu loppuun asti. Tietyt firmat tekee voittoa kyllä, mutta katsokaapas, mitä naamoja istuu niiden hallituksessa! Tilanne on se, että kommunismi ajaa maan yhtälailla ahtaalle kuin ääri kapitalismikin. Silloin rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy. Tämä maa ei ole minun elinaikanani ollut enemmän kommunistinen, vasemmistoon taipuva kuin tänä päivänä ja siitä saamme kiittää ihan teitä demarien äänestäjiä!
 
vierailija
Suomi luopunut pitkälti fossiilisista ja maksaa nyt niiden maiden mokia, jotka pitäytyneet fossiilisissa ja Venäläisessä kaasussa. Persujen ehdottama 11 snt kWh hintakatto Suomalaiselle sähkölle olisi paras, onhan tuulella, vedellä ja ydinvoimalla tuotetun sähkön tuottajahinta edelleen 3 snt kWh ja muilla tuotetun 5 snt kWh, kaverikapitalistit takovat siis kriisin varjolla jättivoittoja ja epävakauttavat maata, kutistavat ostovoimaa ja ostohaluja sekä tukahduttavat taloutta. Mutta ehkä se on TGR-agendassa tarkoituskin, kriisiä kriisien perään, joilla Eurooppa/EU-maat laitetaan polvilleen.

Suomen kallis sähkö on eliitin organisoima varojen siirto. Rahat pois koko kansalta. Todella taitavaa. Olisihan aivan käsittämätöntä ja asiaan kuulumatonta, että asiat olisi JÄRKEVÄSTI järjestetty Suomessa...
Niin ne siat tekevät.
 

Yhteistyössä