kantoliina

  • Viestiketjun aloittaja lurkki
  • Ensimmäinen viesti
eli taa se osoite kantoliinakanava, en jaksa linkiä etsiä mutta sieltä löytyy

meillä on liinailtu paljon ja ihan itse tehdyllä liinalla.
mä melkein suosittelen itse tekemään ekan liinan. se kun ei ole kuin pitkä kangas. tarkempia ohjeita saa sieltä kantoliinakanavalta, mutta oman liinan ompelöin kyllä ihan omin ohjein ja muuta ei ole tarvittu.
ja omatekemän liinan hinnaksi jäi jotain 6e muistaakseni.

eli kun ite tehdyllä aloittelee niin sitten voi ostaa kalliin "aidon" jos haluaa. meillä ei siis mitään ostoliinoja tarvittu vaan tuio omatekemä pelitti hyvin.

hyvä vehje on. ei rasita hartioita tai selkää ja lasta voi kanta niin kauan kun haluaa ja vauvasta asti.
 
Meillä seuraavat liinat käytössä:

hug a bub: ihana pitkä trikooliina jossa kavennetut päät. ei voi kehua liikaa, aivan loistava liina!!! JA kaikenlisäks erikoiskuoseista kovaa metsästystä ja jälleenmyyntihinta pysyy tosi hyvänä!! Suosittelen!! Kevyt ja ihana ja kaunis! Ei mikään inkkariemo-liina... ;)

TSI-huggis: ihana huggiksesta itse tehty kopio...tasku ja kaikki,värikin melkein löytyy huggiksista, oliivi-hassel, vahingossa osui samanalaiset kankaat ostoksiin... =)

Tri-cotti: ihana helppo ja nopea tuubiliina trikoosta! Nopea pukea päälle,useampia tapoja käyttää,meillä vauva kulkee ristissä ja isompi esikoinen lonkalla (molemmat tuubit päällekkäin niin saa napakan!) Tässä miinuksena se että on ostettava kantajan koon mukaan,eli jos iso kokoero äidillä ja isällä niin on oltava sit kummallekin oma liina... Mutta yksi suosikeistani!!

Mim sarong-rengasliina: Mimmi on meillä miehen suosikkiliina joka lähtee aina lätkämatseihin mukaan kun jannun kanssa menevät pelejä katsomaan!! Nopea pukea ja voi käyttää monella tapaa. Trikooliinassa kuitenkin napakampoi ja kevyempi kantaa lasta,paino jakautuu paremmin..Itse en oo vielä niin ihastunut rengasliinaan,mutta miehelle ykkönen! :whistle:

Trikooliina on siitäkin hyvä,että antaa sidontavirheitä anteeksi aika paljon! Itse on helppoa tehdä liina jos vaan yhtään osaa ommella siksakkia ja suoraa ommelta! ;) Ja paljon halvemmaksikin tulee.
Käy katsomassa www.babyidea.fi ja siellä kirppis, paljon käytettyjä liinoja myynnissä. Ja www.kantoliinakanava.fi keskustelua ja liinaopastusta!
 
SnowFairy
Meillä on käytettynä Babyidean kirppikseltä ostettu Tricot Slen. Tosi pitkä, tukeva ja ihana kangas, kauniit värit. Suosittelen! Meidän tyttö rakastaa kantoliinakyytiä, eikä kantaminen tunnu missään -toisin kuin jos käsissä joutuis kantamaan... =)
 
kaunokainen
Minä ostaa päräytin tänään Moby wrapin, pitäähän sitä kaikkea uutta kokeilla. Kangas on ihanaa, eikä reunat rullaannu kuten hug-a-bubissamme. Hintaluokkia on monta, valitse ensin se ja sitten sukella tarjontaan sisälle. Eroja on paljon niin pituudessa, materiaalissa kuin väreissä. Jos Moby ja hug-a-bub pitää asettaa rinnakkain, ehdottomasti nyt ottaisin Mobyn. En voi sitää liian lörpykkää trikoota!
 

Yhteistyössä