Kansalaiten hätähuuto Australiasta! Koronanatsiviranomaiset ovat tehneet maasta ison helvetin. Katso video ja kauhistu!

  • Viestiketjun aloittaja Myötätuntoinen
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"uusia mRNA-rokotteita on tutkittu suuremmilla potilasmäärillä kuin yhdenkään lääkkeen tai rokotteen koskaan aiemmin. THL:n mukaan mRNA-koronarokotteet pohjautuvat teknologiaan, jota on kehitetty 1990-luvulta lähtien. Menetelmän kehitys on ottanut harppauksen eteenpäin koronapandemiassa, ja Suomessa on annettu mRNA-koronarokotteista Modernan Spikevax-koronarokotetta sekä Biontech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta, joka on ollut meillä pääasiallinen käytössä ollut koronarokote.

"0,1% rokotteista johtanut haittailmoitukseen. Ei signaalia lisääntyneistä kuolemista, itseasiassa päinvastoin”, Jaakkola tviittaa.

”Aika tuuleen huutelulta tämä alkaa Twitterissä tuntua. Viranomaisilta ja viestinnän ammattilaisilta tarvitaan kohdennettua informaatiota, jotta ainakin haitoista huolissaan olevat saisivat tutkittua tietoa heille sopivista somekanavista. Materiaalia kyllä löytyy.”
 
vierailija
"Sivuston taustalla on kansainvälisesti toimiva hengellinen Loveworld-verkosto, jota vetää nigerialainen tv-evankelista Chris Oyakhilome. Forbes arvioi pastorin omaisuuden arvoksi 30–50 miljoonaa dollaria jo vuonna 2011.

Oyakhilomen organisaatio on levittänyt koronapandemian alusta saakka salaliittoteorioita, jotka kytkevät koronarajoitukset 5G-verkon rakentamiseen ja ”uuteen maailmanjärjestykseen”. Suomessa Oyakhilomen väitteet levisivät kristilliselle TV7-kanavalle. Britannian viestintää valvova viranomainen Ofcom vaati viime vuoden keväällä Oyakhilomen kanavaa korjaamaan väitteitään, jotta kuuntelijoiden terveys ei vaarantuisi.

Rapsodian ylläpitäjä on Jussi-Pekka Saarela, joka tuomittiin Rovaniemen hovioikeudessa toiminnastaan it-alalla kahden vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen törkeästä petoksesta ja väärennöksestä vuonna 2014. Lisäksi Saarela tuomittiin viiden vuoden liiketoimintakieltoon."
4.teollinen vallankumous
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fourth_Industrial_Revolution

Great reset
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Great_Reset

Transhumanismi
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Transhumanismi

Tuolla Neljäs teollinen vallankumous-osiossa kerrotaan 5g:n osuudesta.
 
vierailija
#70


Annas kun arvaan. Olet se "valokuvaaja", joka osaa tulkita röntgenkuvia
Väärin meni, mutta näin ne jutut ja tiedän että valokuvaaja osaa katsoa valokuvia oikein. Kyse ei ollut nimenomaan röntgenkuvan tulkitsemisesta vaan hän näki että sitä on käsitelty eri lailla kuin toista kuvaa

Ja turhaan hermoilitte siitä te muutamat sillä molemmat kuvat olivat Coronapotilaan keuhkoista
 

Yhteistyössä