Kannattaa käytää s-ryhmänkauppoja

Niin kannattaa =). Meillä on lähikauppana S-market ja toisella puolella Prisma, ravintolat joissa käydään on pääasiassa S-ryhmän ja hotellit myös. Lastenvaatteita ostan paljon Wiklundilta joka kuuluu S-ryhmään. Kotivakuutuksesta ja sähkölaskustakin saadaan S-pojoja. Kannattaa :)
 
Mä oon todennut saman käytännössä, vaikka asioidaan lähes pelkästään S-marketissa ja joskus Prismassa. Siis ruuat ja vaipat ostetaan S-ryhmän liikkeistä, vaatteet tulee ostettua muualta. Bensaa menee nykyisin niin vähän, että tulee edullisemmaksi kun tankkaa sieltä missä bensa halvinta, noihin kuukausiostoihin se että tankkaisi S-ryhmän asemalta ei vaikuta niin paljon että olisi suurempi hyöty.
 
jossu
paitsi että täällä päin s-marketit nosti hintojaan aaaaaaaaaaaaaaika reilusti... eipä tule enää käytyä. nyt on k-supermarketissa ja citymarketissa huomattavasti halvempaa.
 
Keittiönoita
Just äsken kävin. Systeri lähti ystävällisesti jalkavaivaiselle pikkusiskolleen autokuskiksi. S-marketissa ei ollut mitään luomulihaa, ei yhtäkään luomuleikkelettä. Prismoissakin on tosi nihkeesti luomulihaa. Joten plussakortin ajattelin mennä ensi viikolla hakemaan.
 
vieras
No onpa reilu vertailu, kun mukana on Stockman, Citymarket, Prisma ja VALINTATALO. Ei noita kauppoja voi verrata. Valintatalon sijalla olisi pitänyt olla Euromarket. Euromarket on edullinen ja Ykkösbonuskortilla kanta-asiakkaat saa alennuksia viikottain esim. osta kolme, maksa kaksi ym. etuja.
 

Yhteistyössä