kanawokki?

  • Viestiketjun aloittaja ...
  • Ensimmäinen viesti
kanasuikaleet ruskistetaan kera sipulin ja valkosipulin, sekaan heitetään rehuja mistä tykkää joko sikkuina tai viipaleina (tai ostetaan pakasteesta joku) lisätään kermaa, sulatejuusta ja ananasta. ei tietenkään joka kerta. kaveriks riisiä, couscousia..
 
No meillä oli tänään semmonen versio missä oli broilerin fileesuikaleita, kesäkurpitsaa, vihreitä papuja, porkkanaa, sipulia, sieniä, parikaa ja lopuksi lisäsin kookosmaitoa ja murensin kaks pussillista nuudelia sekaaan. Sitte haudutus että nuudeli kypsyy. Mausteita sitte oman maun mukaan, sweetchili-kastiketta meillä ainakin
 
Kypsennän kanasuikaleet (broilerinfileestä paloteltu) kuumassa öljyssä. Samalla nuudelit (kanamunanuudelit) pehmenee kuumassa vedessä. Sitten laitan kuumaan pannuun öljyä, vihanneksia ohuina "tikkuina" (purjoa, paprikaa, porkkanaa, parsakaalia...) ja valkosipulia. Maustan kuivatulla chilillä ja tuoreella inkiväärillä + kalakastiketta (nam plaa), oyster-sauce (mitä lie, simpukka-kastiketta?), ripaus sokeria ja puristen sekaan limettimehua. Sitten kanat ja kuivatut nuudelit sekaan.

Tarjoien sen sweet chili- kastikkeen, soijan ja kuivatun chilin kanssa. Niitä saa jokainen lisätä miten tahtoo.

Multa varmaan unohtu tästä jotain.. ei millään muista kaikkee kun en ole keittiössä.
 

Yhteistyössä