Kalliit vai halvat rattaat?

Miksi perheitä jolla kalliit rattaat alennetaan ja haukutaan. Meillä Cybexin rattaat jotka maksoi n.2200e ja katseita tulee jatkuvasti... Huomattavasti paremmat kuin halppis rattaat.. mielipiteitä?
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Eikös rattaissa ole niiden toimivuus, turvallisuus ja käytännöllisyys kaikkein tärkein tekijä. Pitäisi varmaan jättää hintalappu roikkumaan jos haluaa snobbailla.
 
vierailija
Kantolaitteet (reput, liinat, rinkat) on parempia kuin rattaat. Meillä vuoden ikäinen kuopus on ollut alle kymmenen kertaa vaunuissa. Esikoinenkin vain silloin tällöin. Meillä on riittäneet käytetyt rattaat ja autoon matkarattaat, muuten on kannettu ja kävelleet itse.
 
vierailija
Meillekin ollaan hankkimassa kalliimmasta päästä rattaita, ja tosi paljon mietin sitä mitä ihmiset siitä ajattelee – joo ihan tyhmää, mutta näistä rattaista ainoat negatiiviset kommentit mitä mistään netistä arvosteluja/kokemuksia googlaamalla oon löytänyt on että "vaan snobit" käyttää niitä?? Mitä ihmettä nyt
 
vierailija
Ne on vain lapsen kuljettamiseen muutaman vuoden tarkoitetut apuvälineet. Mikä ihmisiä vaivaa? Kuuluu samaan ryhmään kuin miten pukeutuisin niin, että näyttäisin rikkaammalta. Panostakaa lapsiinne niin, että voitte ylpeillä heistä.
 

Yhteistyössä