Kaljan kanssa läträävä mies...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miesviha ja miesviha.
Eli sinun mielestäsi on ok asia, että puoliso hankkii leivän pöytään silläaikaa kun toinen ei tee mitään muuta kuin vetää rahat kaljan muodossa kurkusta alas, ja v####ilee kaupanpäälle pikku pöhnässä?
Suosittelen perehtymään enemmän siihen mikää on mies/naisvihaa, koska tässä minun mielestäni siitä ei ole kyse, vaan siitä kuinka kyllästynyt ap on miehensä touhuun. Ja sitä ei tarvitse kestää.
Jos joku mies kehtaa vielä inistä, niin painukoon sinne minne aurinko ei paista. Naisia on tässä maailmassa enemmän kohdeltu väärin, että jos nyt ap välittää miehestään, niin on vielä pikkuasia koska miehethän tässä maailmassa ovat tänäkin päivänä niitä ketkä periaatteessa pärjäävät paremmin. Esimerkiksi jos työpaikalle hakee mies ja nainen, mies valitaan todennäköisesti. Miksi? Hän on todennäköisesti pidempään töissä, eikä jää raskauden takia äitiyslomalle. Mies saa monilla aloilla myös parempaa palkkaa, mikä on väärin. Jos nainen pukeutuu kesällä vähänkään "paljastavasti", niin sehän on epänormaalia tai sitten miehet ottavat sen viestinä, että voivat sanoa naiselle mitä vain ja tehdä mitä vain. Miehet saavat kulkea ilman paitaa, pelkissä shortseissa kesällä eikä siltikään naiset pyöri ympärillä ihastelemassa vastalihaksia.
Että mietipäs kuule 2 kertaa mitä seuraavaksi tulet tähän keskusteluun kirjoittamaan.
*valittaa
 
vierailija
Jos juominen jatkuu ja jatkuu. passita mies katkaisuhoitoon. Selvitä lähin klinikka esim A-klinikan kautta. Mies on selvästi alkoholisoitunut. Jos ei suostu hoitoon, niin sano selvällä suomen kielellä, ettet enää.aio hänen juopotteluasaan katsella ja sietää. Olut on alkoholijuoma eikä mikään elintarvike.
Vaikea on juoposta päästä eroon. Saa olla kekseliäs ja luova ja sinnikäs. Tsemppiä!
 
Miten kauan ootte olleet yhdessä? Onko miehestä nyt vaan karissut vieraskoreus ja oikea luonteensa näkyy, vai onko sen juomisen joku nyt laukaissut (työttömäksi jäänti jne)?

Herkästi tuommoiset kaudet tulee tavaksi, mutta toivoa on, jos ei ole aikaisemmin alkoholiin jumettunut.

Mutta sanoisin vaan tiukasti että joko ero tai raitistuminen/hyvin kohtuullinen käyttö. Ja jos jäätte yhteen, niin lapsia en harkitsisi moneen vuoteen.
 
vierailija
Ei oo pitkää yhteistä historiaa, ei puhuta vuosikausista. No, voin olla äkkipikainen mutta yritin jo heittää häntä kerran ulos. Ei suostunut lähtemään. Sitten otin asioista selvää. Ei avopuolisoa voi heittää mihinkään jos yhdessä asuminen on virallista. Eli ei vaikuta siltä, että haluais lähteä. Tai sitten en vaan osaa lukea sitä, kun se sanoo, ettei halua lähteä mihinkään (???).
Simppeli ratkaisu: lähde itse.
 
vierailija
Onko teillä minkälaiset välit? Toimiiko puheyhteys? Mitä jos syyttelemättä ihan vain kysyisit mieheltä, että onko jokin vialla? Huolia, stressiä? Tai onko elämässänne tapahtunut jotain, mitä väistelee juomalla? Oletko huomannut?
Kurjaahan tuollaisessa on olla, jos kaljoittelu menee sellaiseksi, että saa varoa puheitaan ja tekemisiään tai että toinen ei pysty suoriutumaan tehtävistään ollenkaan vaan keskittyy kokonaan oluen kiskomiseen ja jättää arjen hommat puhtaasti toiselle.
Mutta älä anna toisen pilata omaa elämääsi, menemisiä tai tekemisiäsi. Se vain katkeroittaa ja siitä ylipääsemiseen menee enemmän aikaa. Yrittäkää puhua ja jos mies ei ymmärrä, mitä on piakkoin menettämässä, niin tee omat ratkaisusi.
 
vierailija
Älä osta kaljaa vaan jotain sellaista mikä kaataa kunnolla. Tissuttelua hallitsee kaikki mutta todellista ryyppäämistä ei. Kokeile kuinka helposti juot miehen kanttuvei. Loppuu tyhmät puheet ja typerä käytös.
 
vierailija
Alkoholistista ei tule koskaan kohtuukäyttäjä Tämän opin kun kävin Al Anonissa eli alkoholistien omaisryhmässä
Se on 100% raitistuminen tai sitten entinen meno ja meininki, kunnes kuolema tulee.
Siis joko / tai
 

Yhteistyössä