Kaksosten avorattaat, kokemuksia?

Osaako kukaan kertoa kokemuksia, minkä ikäisillä sisaruksilla kaksosten avorattaita, esim. Emmaljungan tuplasoftyja, voi käyttää? Meillä on n. 95 cm pitkä kohta 2,5-vuotias esikoinen ja nuorempi vähän yli 5 kk ikäinen, joka ei osaa vielä istua.

Miten pientä lasta softyissa voi turvallisesti kuskata? Tarviiko olla vuoden vanha vai ootteko käyttäneet pienemmälläkin? Rattaathan ovat aika kapeat istuinleveydeltään ja selkä- ja jalkatuki yhtenäiset. Millaisia matkoja niillä voi tehdä lasten hermostumatta? Kannattaako ajatella tuplasoftyja pitemmille reissuille vai ostaa suosista makuuasentoon menevä malli, esim. Emmaljungan Cannon 2? Myös Cannon2-kärryistä (ostaisin ilmakumilliset) saa kertoa kokemuksia. Kiitos kommenteistanne. :)
 
kaverin mielestä ongelmana on, että jos lapset nukahtaa, niin nojaavat toisiinsa. en suosittelis niitä sulle, kun toinen noin pieni.

mulla itella on 2v2kk ja 1v4kk ikäset lapset ja ostettiin keväällä ne uusimmat emmaljungan tuplat, joissa selkänojan saa ihan makuu asentoon molemmilta erikseen. kannattaa äydä liikkes (lastentarvikkeet ainaki myy) ja tuolla www.emmaljunga.se. meillä ne kalliimat eli työntöaisan voi vaihtaa lennossa, niin että lapset kattoo meno suuntaan tai taakse päin. ovh meidän rattailla on 680e, mut saahan niistä tinhittyä. suosittelen lämpimästi! =)
 

Yhteistyössä