Kakku tupperin kipossa mikrossa?

HentunLiisa
Nopea kakkupohja

2 munaa
1½dl sokeria
2½dl vehnäjauhoja
½dl perunajauhoja
1½tl leivinjauhetta
30g voita
1dl kuumaa vettä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää vaahtoon. Sulata voi (15sek) ja lisää se ja kuuma vesi taikinaan. Paista 4 min. täydellä teholla. jos mikrossa ei ole pyörivää alustaa, käännä kakkua ja paista lisää 2½min. Kumoa kakku kannusta vasta kylmänä. Leikkaa täytä ja koristele :p
on ihan normi sokerikakkupohja, ei vain ruskistu.


Kakkukreemi

5 dl maitoa
2 rkl maissijauhoa
4 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4 kananmunaa

Kaada ainekset MicroPlus kannuun ja sekoita. Laita kannu miksroon 4 minuutiksi 850W teholla. Vatkaa kreemiä ja lämmitä sitä vielä 4 min 850W teholla. Vatkaa kreemi ja laita se kylmään jäähtymään. :p
 

Yhteistyössä