Kakkaset koirat ja kissat

  • Viestiketjun aloittaja Kakka1983
  • Ensimmäinen viesti
Kakka1983
Onko muiden koirat tällaisia, kun tuntuu että jatkuvasti itse joutuu vain siivoamaan kakkaa. Maanantaina pienin koira kieri kakassa, tiistaina kissa tallasi oman kakan päällä ja tassut paskassa, keskiviikkona pienin koira oli ripulissa, torstaina isoin koira söi lenkillä toisen kakkaa, perjantaina lenkillä tallattiin kaksien kakkojen päälle. Meillä on kaksi koiraa ja kaksi kissaa ja aina jotain pestävää!
 
Sitä itseään joutuu harvemmin pyykkäämään pois.
Tuo minun turkkikoira on näin kura-aikaan aika usein pyörinyt mudassa ja joudun siksi pesemään sitä usein. : /
Hankin sille kurapuvun, mutta koska harvemmin käydään vain hihnalenkeillä, niin sitä harvemmin tulee puettua sille päälle.
 
"vieras"
Meidän koira kyllä söisi mielellään kissan kakkoja, mutta se ei pääse vessaan missä kissan hiekkavati on koska ovessa on haka. Metsässä se syö jäniksen- ja peuran jätöksiä, muttei kieri niissä. Onneksi.
Kissa ei sotke itseään ollenkaan. Käy hiekka-astiallaankin niin, että jos siellä on yhdetkin kakat, ei mene sinne ollenkaan vaan kököttää siinä reunalla kuin orava tai apina, ja kakkaa siitä reunalta. :D Jos hiekkavati ei ole sen mielestä tarpeeksi puhdas, se ei mene sinne pissalle, vaan pissaa pesuhuoneen lattiakaivoon.
 

Yhteistyössä