Kaikki psykoterapiassa käyneet/käyvät!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija.
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
On tuttua. Itselläni (ja väitän että aika monilla muillakin) se liittyy siihen
, että kun oma olo parani niin halusi jättää terapian ja kaikki ne ikävät asiat taakse ja eihän se homma noin toimi. Siinä vaiheessa, kun täytyy alkaa katsomaan itseään REHELLISESTI niin moni haluaa paeta. Eikä voi tehdä tuota, vaan sitten on terapia inhottavaa, terapeutti on huono jne. Kun terapeutti haluaa haastaa niin se otetaan syyllistyksenä jne. Luulen, että aika moni terapia epäonnistuu siksi, ettei ihminen ole itselleen täysin rehellinen ja odottaa terapeutilta liikaa, vaikka itsellä se työ pitää tehdä.
Tai sitten terapeutti syyllistää, mitätöi ja käyttää valtaansa "jotta sairas saisi terveemmän käsityksensä itseään ja ymmärtäisi olevansa sairas ja tarvitsevansa pitkää terapiaa 2*krt vko a90e krt"
 
vierailija
Olen kokeillut muutaman kerran. Ei sovi mulle, ärsyttää vaan. Ei siellä mitään vastausta mihinkään saa, se on sen pointti että ite ne solmut ratkoo. En tykkää siitä tyylistä, ne terapeutit vaan kysyy "miltä se tuntuu" ja sit vaan jahkailee. Ite koin paremmaksi itse käsitellä asiat ilman terapeuttia. Joku muu esim ratkaisukeskeinen terapia saattaisi sopia paremmin, mutta en ole kokeillut koska tällä hetkellä ei tarvetta.
 

Yhteistyössä