V
"Vieras"
Vieras
Tein tuossa elämäni ensimmäisen kahvikakun, ja koska sitten vähän sävelsin ohjetta oman mieleni mukaiseksi, jätin sieltä parit mausteet (mm. neilikan) pois. Kakku onnistui rakenteeltaan oikein mainiosti, paistoaika oli juuri passeli, se on vain vähän mautonta, vaikka siinä banaania ja mariannerouhetta joukossa onkin.
Ajattelin vielä kuorruttaa tuon suklaalla, mutta kannattaisiko sitä ensin vähän kostuttaa jollain makua tuovalla nesteellä? Onkohan se ihan tuhoontuomittu ajatus. Tietenkin sen kakun pitäisi sitten antaa vielä vähän kuivahtaa ennen kuorrutusvaihetta...
Kokemuksia? Ideoita?
Ajattelin vielä kuorruttaa tuon suklaalla, mutta kannattaisiko sitä ensin vähän kostuttaa jollain makua tuovalla nesteellä? Onkohan se ihan tuhoontuomittu ajatus. Tietenkin sen kakun pitäisi sitten antaa vielä vähän kuivahtaa ennen kuorrutusvaihetta...
Kokemuksia? Ideoita?