vieras
Teetkö näistä ruokaa salmonellauutisista huolimatta? Kai esim. laatikkoruuassa, tunti 200 asteessa, kananmunat kypsyvät riittävästi? Jostain kyllä kuulin, että salmonellaa ei voi olla munan sisällä.
Tuo vieras ei kuulunut tuhon eteen vaan lähettäjäkenttäänAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Vieras olen käyttänyt, tosin sianlihaa meillä ei juuri syödä, itse en syö, joten harvoin tulee siitä ruokaa tehtyä,mutta noita muita käytetään.
No kai otit ilman majoneesia kuitenkin, siinähän on raakaa kananmunaa? Ja yleensä pihvit kai on ihan naudanlihaa, rollsista tosin ei voi olla varma.Alkuperäinen kirjoittaja pph:Just käytiin rolssissa ja kyllä siinä tuli puntaroitua että ottaako varmuuden vuoksi kasvisaterian, otin kuitenkin maman koska luotan ja varmistinkin vielä että pihvi on kypsäksi paistettu. Tosin omassa keittiössä on vain naudanjauhelihaa