Kävin tuttavani tykö psykiatrisessa sairaalassa

vierailija
Teksti tulee äänestä ja olin kuulevinani siellä valmisteen Deprakine - sen tilalla oli joku muu sana, mikä ei sopinut siihen. Kuulinko väärin?

Toivottavasti Asiankannattaja ja Bitch ym tuttavat katsovat nämä ja lukevat kirjan, sillä tuo Luise oli alunperin - jonku mielestä - aspergerin syndroomaan sopivaa "oireilua". Järkyttävää, kirjassa muutama sivu siitä.
:ninja:
 
vierailija
On hoitajissa sellaisiakin jotka oikeasti välittävät. Hoitotyö on vain tehty sellaiseksi, ettei oikeasti välittävä hoitaja voi antaa itsestään kuin pienen osan ja se on surkeaa. Tämä on nähtävissä koko hoitoalalla. Ja mikä tähän kaikkeen on syynä? Raha, osaamattomuus, tarkoittaen koulutusta. Ei osata painottaa kuinka tärkeää on ihmisen kohtaaminen oikeasti, ilman turhaa lässytystä tai välinpitämättömyyttä. Ja tosiasia on se, että ei kaikista voi tulla hoitajia. Se kun vaatii henkiseltä puolelta paljon osaamista ja ymmärrystä, elämän kokemusta kaiken sen teorian lisäksi.
Tuota täytyykin miettiä...
 
vierailija
vierailija
Lääkebisnes on järjettömän iso globaali himmeli, josta tavallisella ihmisellä ei ole käsitystä. Lääkkeitä kehitellään sairauksiin ja sitten lääkkeitten tuomiin haittoihin. Pelkkää rahastusta joilla lääkefirmojen omistajat tienaavat järjettömiä summia. Miksi esim. Diabetes, Ms, tai mikä muu yleinen sairaus ei ole tänä päivänäkään vielä saatu parannettua? Siksi, koska jotkut tienaavat näillä sairauksilla.
Kun vanhus kaatuu, viedään hänet osastolle ja makuutetaan siellä, ihmetellään mikä tuolla on ja siinä parin viikon "kuntoutusjaksolla" saavat aikaan diabeteksen. Mihinkään ei voi valittaa surkeasta sapuskassa.
 

Yhteistyössä