Käsi pystyyn! Kellä on tummanharmaa tai tummanruskea kangassohva?

Taas näin yks päivä tummanharmaan kangassohvan.
Villi veikkaus että Suomi-neidon helmoihin mahtuu varmaan 100 000 tummanharmaata tai tummanruskeaa kangassohvaa.
Osassa vielä divaaniuloke jossa ei tiedä miten istuis - vaikka onneks ei niitä kauheesti enää näy.
 
Sori sinä bloggaaja jonka kuvan kopsasin, mutta sitten kun siihen masennuslääkitystä vaativaan sohvaan yhdistää pirteetä Vallilan näköstä värikästä tyynyä ja verhokappaa (verhokappa ei tässä kuvassa), niin voi kauhistus. :eek:

 
vierailija
Meillä on tummanharmaa sohvaryhmä, kolmen istuttava sohva ja kaksi nojatuolia. Mitä sitten? Meidän valinta. Eipä ainakaan näy heti kaikki lika eikä erotu mustan kissan karvat niin helposti. Helppo väri eikä se kerro siitä mitä muita värejä meidän olkkarissa on. Lisäksi tuollaiseen neutraaliin väriin ei kyllästy niin nopeasti.
 
Kai toi menee niin, et haluaako sisustaa värejä matoilla, tyynyillä ja verhoilla, vai sohvalla.
Meillä oli pitkän aikaa tummanruskea kolmen istuttava sohva, mut ei siihen sopinu keltainen, vaaleanpunainen, useat vihreen sävyt, siniset...
Sit mulla oli sininen sohva jonkun aikaa, mut siihen ei taas menny ollenkaan melkein mikään, ja jos valkoista yritti, niin näytti ihan suomen lipulta koko huone. Keltaisesta nyt puhumattakaan.

Vallilan kuoseista en kauheasti välitä. Mut ainakin viimeksi, kun Suomessa sisustin, ei muita vaihtoehtoja meniannut sopuhintaan löytyä.

Tos blokkarin kuvassa tökkii kyl kaikki muu, kuin tuo sohva. Niinkuin toi sivussa oleva kaappi, joak on ton ikkunan edessä. Ja sova tungettu nurkkaan. Sen kyl pitäis olla irti tosta seinästä. Jollain tapaa rytmissä, ettei näyttäisi heitetyltä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo

Yhteistyössä