Kämppä koiranpaskassa :X (linkki)

  • Viestiketjun aloittaja yök
  • Ensimmäinen viesti
Minun vanhas asuintalossa oli vastaava tilanne aikoinaan.Oli kyseessä vielä pikkulapsi perhe.Me naapurit valitettiin isännöitsijälle useaan otteeseen koiran paskan ja pissan hajusta, mutta isännöitsijä ei tehnyt asian eteen mitään.Perhe muutti yhtäkkiä myöhään iltayöstä ja sen jälkeen koko totuus valkeni.Jälki oli ollut aika lailla vastaavanlainen.Kylppäristä piti repiä kaikki irti, gyprokit olivat ulosteessa kaikkialla, hella oli kaatis kamaa ym ym ja tässä kaksiossa asui tosiaan kaksi lapsinen perhe ja kaksi tai kolme koiraa.
Olisko tuo voitu välttää, jos isännöitsijä olis käynyt paikan päällä tsekkaamassa, kun valituksia oli tullut.En tiedä tiesikö kukaan minne muuttivat ja saatiinko heitä koskaan maksumiehiksi....Tuskin
Surullista, mutta totta
 
vieras
Justiin katoin tota ja voi oksetus. Tää vie kyllä melkein voiton kaikista niistä huumekämpistäkin mistä täällä ollut kuvia. Ja meiän kämppä vielä siisti tohon verrattuna.

Mitä mä en nyt ymmärtänyt ihan ni tänäänkö se sen vuokrasopimus on päättynyt? Ja onko se asunut niiden koirien kaa tuolla vai ne olleet siellä keskenään?
 

Yhteistyössä