kaakkaamistiheys, huolestuttaa..

monestikko teän vauvat kakkaa vuorokaudessa? meän poika 8kk kakkaa 4-7 kertaa,ja äitiä alkaa pikkuhiljaa huolestuttaa mikä on vialla?! voiskohan olla jotai allergiaa, vai onko tää ihan normaalia? poika muuten reipas ja iloinen! alkaa vaan kakanpesu pikkuhiljaa kyllästyttää.. onko koemuksia, ja missähän vika, mitä voisin tehdä
 
Meillä kans pojalla (nyt 1v1kk) kakkavaippaa saa olla monesti päivässä vaihtamassa. Hänelläkin on allergia epäily mutta ei tuon useuden takia vaan löysävatsaisuuden. Ihan pikkuvauvana kakkasi monesti päivässä, sitten yhtäkkiä tuli muutos että 1kerta viikossa (silloin vaippojakin säästyi) ja sitten se taas jossain vaiheessa muuttui tällaiseksi. Jään myös odottelemaan muiden kokemuksia. :wave:
 
Meillä poika 11kk kakkasi ennen myös useita kertoja päivässä. Kakka meillä oli vihreää ruikulia. Tällä hetkellä maitoallergia epäily ja käytössä nutrisoija. Kakkaa enää max. 2kertaa päivässä ja kakka alkaa näyttämään normaalilta.
Toisilla vaan saattaa toimia suoli vilkkaasti.
Mutta kannattaa vaikka neuvolasta kysyä.
 
Niin meilläkin kakkasi. Nyt jo 2,5 v ja vieläkin kakkaa 3 kertaa päivässä. Suorasuolinen kaveri... Mitään vikaa ei ole. Jos kakan koostumus on jotenkin outo tai haju voimakas, niin kannattaa huolestua, muuten ei. Ärsyttäväähän se on kun saa jokapaikassa olla kakkavalmiudessa =)
 

Yhteistyössä