K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Laita edes yksi tekoälyllä tuotettu kuva joka näyttää tuolta. Edes yksi mikä on kuin salakuvaajan ottama

Yritin eilen etsiä mutta en löytänyt. Tuo yksi jankkaaja ei ymmärrä, miten vaikeaa tollasen kuvan tekeminen on.
 
vierailija
Samoin se kaarella oleva mukulakiveys on hyvä tuntomerkki. Ei sitäkään kaikkialla Ljubljanassa ollut (mitä googlemapsista katselin) niin rajaa aluetta eikä tarvitse edes miettiä asiaa jos ei sellaista näy.
Sitä on vanhassa kaupungissa ja sitten joen toisella puolella keskustassa jonkun matkaa, mutta ei kauhean monen korttelin verran. Vanhassa kaupungissa ei voi ajaa autolla, ja kuvassa näkyy auto parkissa. Toki siellä on paikkoja joissa se on mahdollista, esim torin lähellä. Kävin kesällä tuolla ja oon just sellanen joka kuvaa sekä katukivetyksiä ettö kaivonkansia (ne on tuolla vanhassa kaupungissa ainakin tosi hienoja!) 😄 Graffiteista en valitettavasti osaa sanoa mitään enkä ole myöskään tuoleja katsellut sillä silmällä.
 
vierailija
Kylläpäs sinä nyt jaksat selitellä jotain kaverikuvaa, kun oot itse kehitellyt siitä vähän enemmän ja useampi ei nyt täällä siihen usko.
Ihan ohis. Itseäni ei kiinnosta kuvan henkilöt ja heidän välinen suhde tippaakaan, vaan se kuvan aitous/epäaitous. Se on se mysteeri, mitä tässä juuri selvitellään. Muutenkin ihan hakuammuntaa toi sun heittely, koska oli se kuva aito tai ei, niin sen perusteella ei pysty tekemään johtopäätöksiä näiden ihmisten välisistä suhteista suuntaan eikä toiseen.
 
vierailija
Ja toi b:n lappu on just sellainen kuin hänellä oli ja tossa paikassa. Vähän nauratti se tyyppi joka sano et tekoäly laittaa sen siihn mihin käskee niin tota, avaa toki lisää tätä sun tekoäly tietämystä. 😅
 

Yhteistyössä