Jussi Halla-aho: "Normaali valtio pyrkii suojelemaan itseään ja kansalaisiaan huonolta maahanmuutolta, ei mahdollistamaan ja lisäämään sitä"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
SU:

"lokakuu 21, 2021 10:12
Halla-aho: Normaali valtio pyrkii suojelemaan itseään ja kansalaisiaan huonolta maahanmuutolta, ei mahdollistamaan ja lisäämään sitä

Perussuomalaisten Jussi Halla-aho heitti eduskunnan välikysymyskeskustelussa tunnettuun tyyliinsä vastaansanomatonta faktaa ja järkipuhetta maahanmuutosta.

Perussuomalaiset ja Liike Nyt jättivät välikysymyksen hallituksen maahanmuuttopolitiikasta, sen suunnitelluista lievennyksistä ja taloudesta. Tänään oli välikysymyskeskustelun aika, ja perussuomalaiset esitti täysistuntosalissa vastaansanomatonta faktapuhetta siitä, millaista Suomen maahanmuuttopolitiikan tulisi olla."
 
vierailija
Jatkoa...

"Tulijoista suurin osa ei työllisty

Kansanedustaja, perussuomalaisten edellinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi puheenvuorossaan, että kaikilla mielekkäillä mittareilla humanitaarinen maahanmuutto on vahingollista Suomelle ja mille tahansa länsimaiselle yhteiskunnalle.

Humanitaarisella maahanmuutolla tarkoitetaan turvapaikkajärjestelmää käyttävää siirtolaisuutta sekä sen generoimaa perheperusteista maahantuloa.

– Suurin osa tulijoista ei työllisty tai alityöllistyy tai työllistyy tehtäviin, joita ei olisi edes olemassa ilman maahanmuuttoa, kuten tulkeiksi tai kaikenkirjaviksi monikulttuurikoordinaattoreiksi, Halla-aho sanoi.

– Tulijat etenkin islamilaisista maista ovat myös räikeästi yliedustettuina sellaisessa henkeen ja terveyteen kohdistuvassa rikollisuudessa, joka kaikkein konkreettisimmin vaikuttaa tavallisten suomalaisten turvallisuuteen. Normaali valtio pyrkisi suojelemaan itseään ja kansalaisiaan tällaiselta muuttoliikkeeltä, ei mahdollistamaan ja lisäämään sitä."
 
vierailija
Jatkoa...

"Haittamaahanmuutto ei ole kohtalo vaan valinta

Halla-aho totesi, että jo nykyiset siirtolaismäärät ovat Euroopalle tuhoisia niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin, eivätkä ne helpota globaalia pakolaisongelmaa.

– Suomi kaataa miljardeja euroja muutamien tuhansien onnekkaiden ylläpitoon kaikilla mukavuuksilla pääkaupunkiseudun lähiöissä sen sijaan, että auttaisimme sillä rahalla miljoonia ihmisiä esimerkiksi rahoittamalla kouluja, majoitusta tai viemäröintiä pakolaisleireillä.

Halla-aho muistutti, että toisin kuin usein annetaan ymmärtää, haittamaahanmuutto ei ole mikään kohtalo, vaan se on valinta.

– Ei ole sattumaa, että Suomi on yksi somalien ja irakilaisten ykköskohteista Euroopassa, kun taas esimerkiksi Viroon ja Japaniin ei edes pyritä. Miksi? Ne ovat tismalleen samojen kansainvälisten sopimusten piirissä. Me voimme muuttaa omaa politiikkaamme niin, että me pääsemme nopeammin eroon tänne tulleista aiheettomista turvapaikkaturisteista, mutta ennen kaikkea meidän pitää karsia niitä syitä, joiden vuoksi nämä ihmiset ylipäätään pyrkivät tänne eivätkä esimerkiksi Japaniin tai Viroon."
 
  • Tykkää
Reactions: Latimeria
vierailija
Jatkoa...

"Miksi kotouttaminen ei tuota tulosta

Halla-aho totesi, että on kiistatonta, että tärkeimmät humanitaariset maahanmuuttajaryhmämme — somalit, irakilaiset ja afgaanit — ovat integroituneet erittäin huonosti.

– Perussuomalainen ratkaisu on torjua kaikin keinoin tällaista maahanmuuttoa. Kaikkien muiden puolueiden ratkaisu on, että jatketaan ja lisätään tällaista maahanmuuttoa mutta kotoutetaan enemmän. Herätys! Tämän linjan kannattajilla on Suomessa kaikki valta niin kunnissa kuin valtion tasolla.

– Jos ongelmat ratkeavat kotouttamisella, miksi te ette ole kotouttaneet? Perussuomalaisetko sen ovat estäneet oppositiosta käsin? Jos te taas olette kotouttaneet, miksi tulokset ovat näin surkeita? Paraneeko tilanne, kun tulijoiden määrää lisätään? Halla-aho kysyi."
 
  • Tykkää
Reactions: Latimeria
vierailija
Normaalissa valtiossa kansanedustajat ottavat rokotteen, kun se on saatavilla pandemiaa vastaan.

Persut eivät ota. Aiheuttavat itse vain hirvittäviä kustannuksia.

Kalliiksi tulee niiden pelleily ja vastuuttomuus ja itsekkyys.
 
vierailija
Maahanmuuttajissa on rokote vastaisia riittämiin, joten älä murehdi jos suomalainen jättää rokotteen väliin esim.terveydellisistä syistä tai ihan kiusatakseen pahaisia kyttääjiä. Sinänsä et voi varmasti tietää, onko persut piikillä käyny vai ei. Tieto ei ole vielä julkista toisin kuin esim. verotiedot.
 
vierailija
Maahanmuutto on se asia, joka tulee tuhoamaan Suomen. Jännittää pitää kuinka kauan menee ennen kuin se tunnustetaan. On helppoa todeta, että kansainvaellukset johtivat Rooman rappioon, mutta kun se rappio on tässä ja nyt, ei sitä ehkä sitten huomaa. Niin paljon on niitä, jotka eivät sitä tunnu tajuavan.
 
vierailija
Sanopa se. Jussihan peilaa tuossa ihan omaa elämäänsä. Hän kammoksuu muita ihmisiä ts. pelkää ja ydin on, että hän pelkää kohdata oman vajavaisuutensa.

Se on hirveän helppoa hyökätä muita ihmisiä tai entiteettejä kohtaan, kun pitäisi kaivaa vastaukset omasta sisimmästään.

Oma prosessini on kesken mutta aloitettu.
Mitä vastauksia olet tähän mennessä löytänyt sisimmästäsi?
 

Yhteistyössä