"Suurilla tiloilla myös tautipaine kasvaa ja eläimistä ihmisiin tarttuvat taudit eli zoonoosit ovat lisääntyneet. Näistä(kään) ei suurelle yleisölle kerrota. Itsekin vietin sairaalassa useita päiviä hengenvaarallisen bakteerin takia. Näitä bakteereja ja tauteja on Suomessa useita erilaisia. Osan niistä, kuten salmonellan ja ehec-bakteerin voi saada myös juomalla pastöroimatonta tilamaitoa. Itse pelkään antibioottiresistenttejä bakteereja enemmän nyt kun tiedän, kuinka paljon antibiootteja tuotantoeläimille ja etenkin lypsykarjalle edelleen käytetään. Osa lehmille utaretulehduksia aiheuttavista bakteereista on antibioottiresistenttejä jo Suomessakin.Vanha ketju, mutta tämä juttu sopii aiheeseen, joka koskee maitoa ja maidontuotantoa.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel