joulusiivouksesta

viilipytty
Meillä siivotaan pikkuhiljaa ennen joulua esim. kaapit, ikkunat jne.. ja aatonaattona sitten aamulla heitetään matot pihalle ja tehdään loppu siivous. Joulunajan imuri pysyy sitten kaapissa. :xmas: :xmas:
 
Sarita-80 harmaana
Meillä laitetaan joulukuussa kaapit ojennukseen ja laitetaan joulutavarat esille yms vähän normaalia isompi urakka. Tämä tehdään siis joulukuun aikana, niin että jouluaattona jokapuolella on putipuhdasta.
 
Unelma Anelma
Meillä pestään sauna (pesen aina juhannukseksi ja jouluksi) En mee kaappeiin koskemaan jos ei oo inspistä. Kaikki näkyvät paika tsiivotaan kunnolla ja puhtaat matot lattioihin ja jouluverhot syksyllä pestyihin ikkunoihin ;)
 
Yleensä aika viimetipassa eli edellisenä päivänä tai 2 päivää ennen jotta ois siistiä vie aattona. Mahdollinen viimenen imurointi ehkä sit vie aattoaamuna.
Ennen poikaani siivosin aina kunnolla: matot ulos, kaapien pesua, imurointia, lattian pesu, pölyjen pyyhintä, wc pesu, kaikkien nurkkien huolellinen nuohous yms......
mutta nyt kun on 2vee poju, laiska mies eikä kukaan hoida poikaa niin en tiiä miten käy :(


 
Hupakko
Meillä ei koskaan tehdä joulusiivousta. Perussiivous riittää eli normaali imurointi ja moppaus, pölyjenpyyhintä. Kaappeja en ala nuohoomaan, saunan pesin jo itsenäisyyspäiväksi putipuhtaaksi. Laudeliina sitten jouluna jouluaiheinen.

Koristeet on jo paikoillaan ne vähät mitä laitan, sohvatyynyihin vaihdan tänään jouluisemman väriset päälliset, samoin punainen torkkuhuopa kaivellaan taas kaapista. Siinäpä ne joulusiivot.
 
?ipp?70
Meilläkään ei mitään "suur siivousta" tehdä,joulu tulee(ja menee)vähemmälläkin. Pääasia et on sopivasti jouluista ruokaa,koristeltu vähäsen kotia ja kaikilla hyvä mieli,niin eiköhän se tärkeintä.
 
-jansku-
Meillä joulusiivous on ihan tavallinen viikkosiivous. pitkin vuotta teen siivouksia kaappeihin yms. aina tarpeen mukaan. minusta on jotenkin ihan älytöntä hössöttää ja tehdä hirveän suuri numero joulusiivouksesta. Ainakin lapsiperheissä sellainen hillitön siivoaminen on ihan turhaa...jo aattoiltana on sen näköistä,e ttä eipä siitä hurjasta siivoamisesta ole ollut mitään hyötyä. normaali viikkosiivous riittää.... :xmas: :xmas: :wave:
 

Yhteistyössä