Joululahjoista mietin??

Että te joilla on kaksoset niin ostatteko prikulleen samanlaisia joululahjoja lapsillenne?? Vai tykkääkö toinen toisesta (noh tietysti jos on tyttö ja poika) mulla on kaksi tyttöä ja yleensä pitää olla samanlaiset, korkeintaa väriero kärsii olla, muuten tulee helposti noita tappeluita :D
 
hulina-75 harmaana
Kyllä se kokemus on osoittanut, että erilaisista leluista tulee riitaa.. Ja vaikka olis samanlaisetkin, niin se joka on toisen kädessä on parempi :LOL: Luojan kiitos että nyt kun ovat isompia, niin voi ostaa jo hiukan erilaisiakin=)

Mutta tuntuu nuo isotkin (8v.pojat) saavan kauhean sodan aikaan noista leluista :headwall:
 
Meillä ainakin ostetaan yleensä tavarat samanlaisina ja -värisinä, silti tahtoo tulla tappelu kun toiselta täytyisi saada.. Nyt kyllä ostin erilaiset joululahjat, mutta sellaiset että kummallekkin riittää molemmista paketeista, toiselle eläimiä ja toiselle autoja. Mistä muuten tulikin mieleen, kuinka paljon ostelette lapsille joululahjoja? Me otettiin heti kättelyssä käytäntö että vain yksi paketti per lapsi. Kummeilta kuitenkin tulee lisää lahjoja niin siinä on ihan riittämiin!! :) Ja toisaalta se on nyt helppoa kun vielä eivät osaa vertailla kuka sai eniten lahjoja jne.. (kaksoset 1v8kk ja nuorimmainen 4kk)
 
Aloittaja
Me ostettiin kummallekkin neljä lahjaa ja sit sukulaiset tuo niitä varmaan ison läjän. Tytöt on nyt kolme ja kun synttäritkin oli joulukuun alussa että en mitään kovinkaan kallista/ihmeellistä ostanut, kun saivat jo synttäreillä kauheesti kaikkee :)
 

Yhteistyössä