Joulukuusi allergisten/astma perheessä

  • Viestiketjun aloittaja Joulua
  • Ensimmäinen viesti
Joulua
Onko teillä kokemuksia miten allergiset tai astmaa sairastavat lapset ovat reagoineet kuuseen?
Onko "pelkkää" allergiaa sairastavilla tullut oireita? Miten astmaa sairastavat?

Meillä moniallerginen vuoden ikäinen, mitkään pölyt eivät ole testeissä näkyneet positiivisina. Lisäksi ventoline käytössä kokeeksi.

Nyt mieitimme joulukuusi-asiaa....Kannattaako hankkia oikea kuusi? Kun ei tosiaan tiedä reagoiko...
 

Meillä 2 astmalasta ja aiotaan hankkia oikea kuusi, katsotaan miten käy. Astma on kyllä molemmilla hyvässä mallissa.

Yhdessä sukulaisperheessä ei voitu pitää kuusta juuri astmalapsen takia, mutta hänellä oli muutenkin pahempi astma.

 
Meillä 2 astmalasta ja 1 aikuinen; Ostimme muovikuusen sen jälkeen kun eka astmadiagnoosi tuli koska aito joulukuusi sai aikaan hengenahdistuksen vaikkei muuten olekaan allerginen. Kuusi on kestänyt hyvin jo 10 vuotta eikä ole sitä ongelmaa että karisesi! Suosittelen muovikuusen ostoa, mutta jokainenhan päättää itse
Muovi tai aito, joka tapauksessa OIKEIN MUKAVAA JOULUN ODOTUSTA!!!
 
meillä lapsilla astmahoitotasapainot ni huonot ettei olla riskeerattu ja kokeiltu kestävätkö....muovikuusi ostettiin viime jouluna :D saa ainaki varmemmin viettää kotona joulun eikä spiiralla laukata ;) tyttö TOSI herkkä. :/
 
Meillä 3-vuotias tyttö (allergikko+infektioastmaatikko) reagoi viime jouluna kyläpaikassa olleeseen kuuseen, joten ei tule oikeaa meille! Joutuivat jopa kantamaan kuusen pihalle...se oli kyllä just tuotu sisälle ennen meitä, joten lämmetessään siinä lehahti oikein tuoreena...
En suosittele ottamaan riskiä.
 
meillä ei toistaiseksi poika oo astman takia reagoinut kuusiin .... nyt kun kotiin hommataan kuusi niin se käypi suihkun kautta ennen olohuoneeseen tuloo......

pestään kesän pölyt pois......

pienemmät tilat kotona olohuoneessa kuin mummuloissa....
 
Meillä myös allergioiden ja astman takia muovinen kuusi. Ja voimpa sanoa, että olen siihen tyytyväisempi kuin aitoon kuuseen->on todella tuuhea eikä tiputtele lattialle kamalasti roskia - ja kehuja on tullut että mistä olette noin upean kuusen löytäneet, eivät meinanneet uskoa että on muovinen kuusi =)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.11.2006 klo 21:44 Katie kirjoitti:
Meillä myös allergioiden ja astman takia muovinen kuusi. Ja voimpa sanoa, että olen siihen tyytyväisempi kuin aitoon kuuseen->on todella tuuhea eikä tiputtele lattialle kamalasti roskia - ja kehuja on tullut että mistä olette noin upean kuusen löytäneet, eivät meinanneet uskoa että on muovinen kuusi =)
Niitä muovikuusiakin on niin monenlaisia! Useimmat näyttää ihan kauheilta, mutta kerropa ihmeessä mistä olet saanut aidon näköisen ja muistatko mitä maksoi!
 
Juu tiedän että on myös ns rumia muovikuusia - minun vanhemmillani on sellainen kuusi, joka ei todellakaan ole komistus.
Ostimme 3 vuotta sitten, muistaakseni HongKong:ista, kiertelimme monet kaupat läpi ja etsimme juuri tälläista tuuhea ja aidon näköistä.
Hinnat vaihtelevat, suosittelen ettei kannata ostaa sitä halvinta, ne on harvaoksasia eikä niin kauniita. Mukavia muovikuusi-ostoksia kaikille teille, jotka sellaisen hommaatte =)!
 

Yhteistyössä