JOULU ON PERUTTU!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä meillä ainakin silti on joulu vaikka jotakin joulukirkkoja yms. tapahtumia peruttaisiin. Ei me niissä muutenkaan käydä. Meille joulu on kotona olemista ja joulun ruokia. Meille kokoontuu oman perheen lisäksi mun ja miehen vanhemmat sekä mun sisarukset.

Ei jotakin juhlapyhiä voi perua niin ettei niitä lainkaan olisi. Kyllä se nyt vain on joulu vaikka olisi yksin kotona peiton alla.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
vierailija
Miten niin peruttu? Vaikka kauheita sukujuhlia et tänävuonna pääse pitämään, niin ihan silti kuule normaalisti omalle perheellesi voit jotain ostaa ja hommata.
Ensi vuonna katsotaan taas mikä meno, joten tuskin vuodessa terve ihminen ehti heittää lusikkaa nurkkaan.
 
vierailija
Lihoat ja alkoholisoidut joulupyhinä.
Kai sitä nyt edes juhlapyhinä saa juoda, jos on pari kertaa vuodessa kunnon loma töistä ja muista arjentouhuista? Ei se heti tarkoita, että oot joku alkoholisti vaikka vetäisit pari pulloa kunnon viiniä tai potun viinaa. Ja lihominenkin on täysin ok, jos et sentään 10 kiloa antaumuksella itsellesi kerää. Kyllä sen kerkee kesään mennessä liikunnalla, ja terveellisellä ruokavaliolla pudottamaan.
 
vierailija
Hmm, koskas nyt oli seuraava ramadan?

Ihan mielenkiinnosta aloin miettimään, että uskaltaisiko tegnell vahingossakaan perua sitä vaikka koronatolanne oisi yhtä paha/pahempi?

Käsittääkseni ramadaniin liittyy myös sosiaalisuutta jne mutta kyllähän sekin varmasti perutaan, jos tarve on?
 
vierailija
Näin korona-aikana kaikista hienoin joululahjahan on se, että todellakin ajattelee lähimmäisiään eikä änkeä sukuloimaan 82-vuotiaan Kerttu-tädin/mummon tykö tai muutoin järjestä ryhmäsukulointia.

Nyt on hyvä rauhoittua - tai viilliintyä - ihan omalla porukalla joulunviettoon. Joulufiilistä ja tunnelmountia voi välitää sille iäkäälle mummollekin puhelimen välityksellä tai jos lähelläkin asuu, niin käy vaikka parit joululaulut laulamassa ikkunan alla ja jättämässä pienen joulutervehdyksen.

Joulumieleen koronakaan ei vaikuta.
❤
 

Yhteistyössä