Jos sulta tipahtaa kotona joku ruokapaketti lattialle, muistakaa heittää se roskiin. voi herra mujee tätä touhua

vierailija
Ihan pätevät perustelut toiminnalle oli kyllä. Rikkonainen ruoka-ainelaatikko on aina rikkonainen. Ilmeisesti et ole aikoihin päiväkodeissa käynyt mutta tiedoksesi, että siellä oleva henkilökunta menee minimeillä, joten ei sielläkään ole ketään kuskaamassa yhtään niin mitään minnekään vähävaraisten avustuspisteille. Hyvä kun dyykattuna osa eksyi jonkun ruokapöytään omalla vastuulla kuten aina.
 
vierailija
Oikein toimittu. Tämän takia tietyissä ammateissa vaaditaan hygieniapassi.

Omassa kodissani olisi letut syöty, olisin vaan jättänyt lumisen kuljetuslaatikon (ymmärsinkö oikein että ne oli jossain sellaisessa,) kuistille ja kantanut rasiat keittiöön.
 
vierailija
Koti on aivan eri asia, kun joku piha-alue. Kotona sulla on se oma "pöpökupla", mutta jossain pihamaalla voi olla ihan mitä vaan pöpöjä siellä maassa, jotka voi aiheuttaa oireita. Ihan oikein tuo meni. Kyllä minäkin kotona saatan vielä lattialta laittaa suuhuni, mut se vähän riippuu, mistä roikkuu. Usein en, mutta joku banaani tai muu, mistä saa kuoren tms pois, niin ei haittaa. Meillä on koiria, joten meidänkin lattioilla voi olla mitä vaan pöpöjä, kun koirat nuohoaa tuolla ojanpohjia, missä kaikki muutkin on käyttäneet koiriaan asioilla, eli en ihan mene kyllä kaikkee lattian kautta suuhun laittamaan, vaikken mikään hirveän pöpökammoinen olekaan.
 

Yhteistyössä