Jos Putin syöstään vallasta niin tilalle tulee vielä huIIumpaa porukkaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Usan sotarikokset Irakissa, Syyriassa, Afghanistanissa ym edelleen syyttämättä ja tuomitsematta. "Yhden totuuden" länsi, on kohta pelottavampi paikka, kuin itä. Tuskin Venäjä ja johtonsa, on nykyiseen asemaan tahtonut, eli vähän epäilyttää Usan toiminta, itään laajentumispyrkimyksineen.
Kyllä Suomi oli upean rauhallinen ja aidosti turvallinen paikka, 80 vuotta ennen Usan invaasiota.
 
vierailija
Viattoman esittäminen, näyttää olevan Usan taktiikkaa, vaikka parikymmentä vuotta, valmistelivat Ukrainan sotaa ja uhkailivat Venäjää mm. ydinaseilla, joten onko sitten ihme, että Venäjä vastaa samalla mitalla.
Luultavasti suomalaiset lapsetkin, tarvitsevat vielä isiään kodeissa, eikä uhrautumassa "lännen" oudon markkinaideologian edestä, jenkkien sodissa.
Suomen kansan kantaa, ei ole aidosti kysytty, niin sotarikosliittoon, kuin veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin, kuten aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa pitäisi, joten paljon on hämärää ja väärin, korruptiopoliitikkojen toiminnassa.
 
vierailija
Parasta olisi kuitenkin että hän pukkaisi horsmaa, noin raakoja hulluja psykoja ei nyt voi vaan olla sielläkään enempää
Virostako kirjoittelet, oletko Viron venäläisiä ? Suomen kansa on rauhaa rakastavaa, emme uhoa sodilla ja vihaväkivallalla, ketään kohtaan. Toivomme vähemmän vihakirjoituksia ja enemmän rakentavia ajatuksia, rauhantekijöitä.
 
vierailija
Miksi aina käytetään termiä "hullu". Putin ei ole hullu, Trump ei ole hullu, Stalin eikä Hitlerkään eivät olleet hulluja. Kaikki kyllä narsisteja tai psykoja. Se on kummiskin eri asia.

Se, että kaveri vaihtuu, antaisi kuitenkin pienen mahdollisuuden. Putler on kummiskin pönkittänyt valtaansa jo 20 vuotta.
 

Yhteistyössä