Jos lapsella on lämpöä 37,2 astetta, niin veisitkö hoitoon?

  • Viestiketjun aloittaja töihin vai ei
  • Ensimmäinen viesti
"Jenis"
[QUOTE="pph";25551805]Vie vaan. mutta muista, että SINUN on vastuu jos hän sairastuu johonkin jälkitautiin. :)[/QUOTE]

No olipa omituinen vastaus. Se päiväkotiin vientikö jälkitaudin tällä logiikalla aiheuttaa? Entä jos ei vie ja silti tulee jälkitauti, kenen silloin on vastuu? :D
 
"aapee"
[QUOTE="Jenis";25551784]No vaikuttaako se lapsi sairaalta vai ei? Jos ei, veisin hoitoon. Meillä saattaa nousta lämpö ton verran jo oikein vauhdikkaan leikin aikana :)[/QUOTE]

Ei vaikuta sairaalta.

Mittaan lämmön aamulla ja jos on silloin alle 37 astetta, niin vien hoitoon.
 
En veisi, yks ja sama miltä lapsi vaikuttaa & mitä lapsi itse haluaa.

Jos normaalilämpö on 36,6 tai alle & lapsella on yskää, niin 37,2 asteen ruumiinlämmöllä ei lapsi mun mielestä ole siinä kunnossa että hoitoon voisi mennä.
 
"Molleri"
Jos ootte luistelemassakin käyny ja lapsi jaksaa leikkiä täysin normaalisti, niin ehkä veisin hoitoon. Sanoisin hoitajalle että mikäli tulee väsymystä tmv. niin saa soittaa niin haen kotiin :) Jos taas lapsi ois väsynyt ja puolikuntoisen oloinen, jäätäis ehdottomasti kotiin.

Katso aamulla mikä tilanne ja toimi sen mukaan.
 
"aapee"
Alkuperäinen kirjoittaja mlvm äiti;25552577:
joo, vie hoitoon niin saadaan sama tauti koko kylän lapsille ja sun kakaralles sellaset jälkitaudit, ett saat olla kotona hoitamassa koko ens viikon!
Lapsi sai tämän taudin juuri hoidosta. Ensin oli hänen paras kaverinsa kipeänä ja heti sen jälkeen sairastui meidän lapsi. Sama pöpö siis on pyörinyt siellä jo pitkään.
 
"aapee"
[QUOTE="Molleri";25552692]Ahaa, anteeksi huono lukutaito! Nyt vasta luin ajatuksella että olitte jo olleet kipeänä :D Eli kotiin jäätäis, lapsi ei selvästikään ole vielä selättänyt tautia.[/QUOTE]

Tässä välissä lapsi oli jo neljä päivää täysin normaalilämpöinen ja kävi myös hoidossa.
 
"Vieras"
Voi apua. :) Annat lapsesi levätä yön yli ja katsot aamulla hänen vointinsa. Mittaa tosiaan aamulämpö, siihen ei vaikuta päivän touhuamiset.

Luota tässä itseesi. Sinä tunnet lapsesi voinnin ja käytöksen parhaiten, ja osaat arvioida lapsesi kunnonkin parhaiten. Hassuja "sääntöjä" ja syyllistämisiä täällä, niistä sun ei tarvitse välittää.
 

Yhteistyössä