Jos jenkkimassat noudattavat sokeasti Trumpin kehotusta, niin koko kansakunnan geeniperimää paranee : )

Eli kun aivot on narikassa ja mennään täyteen kirkkoon lukemattomien taudinkantajien sekaan rukoilemaan joltain kummitukselta pelastusta maailmaa kurittavalta virukselta, niin taas saadaan todiste evoluution ihmiskuntaa jalostavasta vaikutuksesta

Älykkäät tajuaa kuinka ka-heli pressa heillä on, ja varsinkin kuinka ka-heli ehdotus se onkaan, he pysyttelevät eristyksissä ja selviävät taudista sukuaan jatkamaan :love:

-Can´t undestand science? Don´t worry, there´s always religion-

Lohduttaa Latte :sneaky:

Opinion Trump’s Day of Prayer for a Coronavirus-free Christian America

Declaring Sunday prayer time against the coronavirus and attending an online white evangelical service, Trump captured in miniature everything wrong with his administration, and his failed response to the mounting crisis 
  • Vau!
Reactions: -Tosiystävä-
vierailija
Yksi fiksu joukossa mutta saako olla kauaa?

Tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci, 79, on noussut amerikkalaisten luottotiedemieheksi.

Presidentti Donald Trumpin koronatiedotustilaisuuksissa on viime viikot toistunut useaan kertaan eräs kulmia kohotuttanut tilanne.

Se ei ole se, että presidentti on taas puhunut sivu suunsa, liioitellut tai suorastaan valehdellut, koska Trumpin kohdalla sellainen ei ole enää mitään uutta.

Merkillepantavaa on ollut se, että usein presidentin jälkeen puhujanpönttöön on astellut harmaantunut herrasmies, joka on suorassa tv-lähetyksessä Trumpin yhä läsnä ollessa julkeasti oikonut tämän puheita. Trump on joutunut kuuntelemaan vierestä, kuinka hänet on jälleen kerran yllätetty vaihtoehtoisten faktojen ääreltä, ja kyseinen herrasmies on selittänyt, miten asiat oikeasti ovat.

 
Trump kertoi TV:ssä miten hän haluaa ihmiset pääsiäisenä massoittain pääsiäiskirkkoon. Onko Trumpilla jotain erityistä juuri kristittyjä vastaan?
Hän on samanlainen idiootti kuin kaikki muutkin uskovaiset ovat. Menevät rukoilemaan pelastusta mielikuvitusolennolta = tartuttamaan ja siten tappamaan toisiaan pienellä viiveellä.

Samaa älyn tasoa somppujen kanssa, jotka olivat toisaalla esillä.

Ihmiskunnan älyn määrä kasvaa maapallolla, kiitos koronan :love: