Joku vielä jaksaa koronaa...

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täälläkin noita koronaketjuja nostellaan. Omasta elämästäni tauti on poistunut täysin. Oikein hämmästyin kun kävin vähän normaalista poikkeavaan aikaan kaupassa ja siellä näkyi parilla ihmisellä maski. En ole niitä nähnyt tämän vuoden puolella enää juurikaan. Meillä työpaikalla säännöllisesti joku on koronassa, mutta ei se enää aiheuta mitään toimenpiteitä. On ihan normaali flunssa muiden joukossa. Ei asiasta puhuta enää ollenkaan. Kävi juuri niin kuin ounastelin eli tauti "lakkasi" kun siitä vouhkaaminen lopetettiin. Tämä siis siitä huolimatta, että tämä kevät on ollut selvästi koko epidemian pahinta aikaa. Mitkä otsikot olisikaan saatu revittyä vuosi sitten... :rolleyes:
 
vierailija
Joku nostaa ketjuja aina uudelleen ja uudelleen. Huvittavinta on vanhat nostot ja niihin vastaukset. Juna meni jo ja joku jäi asemalle.
(y)

Vaikka harmittaahan se, jos koko elämä on ollut pari vuotta koronaa ja sitten se loppuukin kun muut eivät enää leiki samaa leikkiä. Luulen oikeasti, että monelle on tästä kehittynyt vähän niin kuin harrastus. Joka päivä on mennyt muutama tunti uutisten ja "uutisten" lukemiseen ja viestien kirjoitteluun somekanavissa ja sitten yhtäkkiä se kuivuukin kokoon. Mitä tilalle?
 
vierailija
Ei korona ole mihinkään hävinnyt. Kummipojan koko perhe on tällä hetkellä koronassa. Koska heitä viime viikonloppuna nähtiin, niin itse nyt karanteenissa ja odottelen, että tuleeko tauti.
 
vierailija
Eikös viime kuussa kuollut joku 500 ihmistä koronaan? Ei ole vielä epidemia lopussa. Itsekään en ole vielä sitä kohdannut ja jännittää koska se tulee ja seuraan vielä varianttien kehitystä. Vielä pari viikkoa sitten päiväkodissa kaikilla hoitajilla (paitsi yhdellä somalilla) oli maskit, tällä viikolla ei enää ollut kenelläkään. Ovessa kyllä on edelleen ohje käyttää maskia ja niin teen vaikka varmaan aika sama päiväkodissa, jos vanhemmalla on korona niin eiköhän se maskiton lapsi sen sinne myös tuo.
 

Yhteistyössä