Joku TODELLA VÄHÄKALORINEN NAPOSTELTAVA?

  • Viestiketjun aloittaja asedfase
  • Ensimmäinen viesti
himoliikkuja
enemmän huomiota/kokoat ne eritavalla. Googlettamalla löytyy hyviä linkkejä ja ainahan voi pyytää ammattilaisenkin apua :) http://www.huippukuntoon.fi/ravitsemus/kunnon-v%C3%A4lipalalla-v%C3%A4lt%C3%A4t-napostelun
 
kokemus
Suosittelen syömään napostelun sijaan tuhdin ja rasvaisen välipalan. Esim. kermarahkaa (Rainbow, 250g) johon sekoitat marjoja ja lorauksen sokeritonta mehutiivistettä. Tuon kun syöt, ei varmasti tee enää mieli mitään.
 
Eikä!
Jos haluaa pysyvää painonpudostusta, on loppupeleissä helpompi pidättäytyä tavasta napostella. Niin moni on napostelulla kehittänyt itselleen muuutaman lisäkilon. Tapa ajautuu pitemmän päälle taas epäterveellisiin napposiin. Pari tiukkaa viikkoa, ja ta-daaa; tapa on unohtunut! Kunnon ruoka-ajat järjestykseen, heippa napostelulle!
 
"vieras"
1200kcal on ihan naurettavan vähän. Jos sun peruskulutus on 1950kcal, niin vähintään 1800kcal pitäis syödä ja hakea sitä painonpudotusta liikunnan kautta. Älä unohda lihasmassan kasvatusta: mitä enemmän sulla on lihasmassaa, sitä suurempi on sun peruskulutus.

1200kcal on käytännössä mahdotonta saada tarpeeksi kuitua, proteiinia ja välttämömät vitamiinit ja hivenaineet.
 
"noo"
Kirsikkatomaatit halkaistuna
kurkku lohkoina, palasina, siivuina
porkkana, lanttu, kyssäkaali, palsternakka viipaleina, tikkuina tms

miksei kesäkurpitsaakin
tai melkein mitä vaan vihannesta, kunhan on leikattu sopivan kokoisiksi palasiksi
 
vildieberry
Päivittäinen kalorinsaantisi on niin niukka, että en ihmettele himoja.
Aivot ja elimistö huutavat ravintoa ja se tulee esiin himona nopeisiin hiilareihin.

Voisit syödä enemmän ja silti laihtua.
Oleellisempaa on kuitenkin se painon pitäminen tavoitteessa, tee vain muutoksia jotka voit kuvitella pitäväsi vielä 2 vuoden kuluttua.
Voisitko kuvitella pitäväsi nykyistä dieettiäsi vielä 2v kuluttua? Jos et, niin voisi olla järkevämpää siirtyä terveellisempään ruokavalioon ja nauttia herkuista kohtuudella.

Nimim. laihduttaja joka keittää pian kahvit kera maraboun suklaan - hyvällä omallatunnolla :)
 
vierailija
Juureksia ja kasviksia. Kukkakaali, parsakaali, nauris, lanttu, kurkku, selleri, retiisi, palsternakka, porkkana, paprika, jäävuorisalaatti. Kylkeen voi tehdä vähäkalorisen dippikastikkeen kermaviilistä.
 

Yhteistyössä