Jo neljäs äärioikeistolaiseen ideologiaan kuulunut poliisi irtisanottiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Helsingin poliisilaitos on irtisanonut jo kolmannen poliisin, joka osallistui poliisien suureen äärioikeistolaisryhmään. Nyt 18. tammikuuta 2022 irtisanottu ylikonstaapeli työskenteli Helsingin poliisin hälytys- ja valvontayksikössä.

Myös Itä-Uudenmaan poliisilaitos irtisanoi viime vuonna poliisin, joka kuului samaan äärioikeistoryhmään. Tämä irtisanottu poliisi toimi määräaikaisena komisariona Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen yleisjohtotehtävissä kun hänet pidätettiin virasta maaliskuun alkupuoliskolla. Kyseinen poliisi lähetti myös sotatarvikkeita sotilaille Ukrainaan.

– Eli siis hys hys, mua ei mainita missään, toimin vaan kerääjänä ja toimittajana. – Mä oon yrittäny kysellä jätkiltä, mutta suurin osa on osoittautunut suunsoittajiksi ja keittiöoperaattoreiksi. Ollaan niin kovia jätkiä ja paheksutaan kun ei kukaan auta Ukrainassa taistelevia, mutta heti kun pitäisi pistää jotain omaa likoon keksitään kaikkia selityksiä...

"Somalit kaasutetaan, mustalaiset ammutaan ja muslimit teloitetaan liekinheittimillä".

Näin keskustelivat rikollisjärjestö Suomen poliisit keskenään. Nämä poliisit ennakoivat myös tulevaa sisällissotaa Suomessa, joka tosin toteutui poliisin ja kansalaisten välillä jo ikuisuuksia sitten.

Suomalaiset kannattaa kohta miettiä tosissaan, hakea turvapaikkaa vaikka Pohjois-Koreasta, mahdollisimman kaukana Suomen poliisista, joka on suurin yksittäinen turvallisuusuhka maassa.

Lähteet:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2266193b-ab7c-4cdc-89c4-5c1c91ab07a0

https://yle.fi/uutiset/3-11981945

https://yle.fi/uutiset/3-12026184
 

Yhteistyössä