Moro!
Tampiokysymykset jatkuvat. Ostin eilen innoissani riisipuuroa, kun tähän mennessä en ole löytänyt meidän 7 kk ikäiselle kuin yhden maidottoman puuron kaupan hyllystä. Tein ohjeen mukaan veteen ja tavan mukaan maistoin ensin itse ennen kuin tarjosin rinsessalle. Ihan karsean makuista, vaikka ruoasta ei niin saisi sanoa. Sanottiin siellä, että voi tehdä maitoon, mutta milläs teet, kun se maito on jauhemaista? Voiko sen tehdä niin, että tekee ensin Almironin ja sekoittaa siihen vai tuleeko ongelma, kun on kahta erilaista jauhetta sekaisin?
Tampiokysymykset jatkuvat. Ostin eilen innoissani riisipuuroa, kun tähän mennessä en ole löytänyt meidän 7 kk ikäiselle kuin yhden maidottoman puuron kaupan hyllystä. Tein ohjeen mukaan veteen ja tavan mukaan maistoin ensin itse ennen kuin tarjosin rinsessalle. Ihan karsean makuista, vaikka ruoasta ei niin saisi sanoa. Sanottiin siellä, että voi tehdä maitoon, mutta milläs teet, kun se maito on jauhemaista? Voiko sen tehdä niin, että tekee ensin Almironin ja sekoittaa siihen vai tuleeko ongelma, kun on kahta erilaista jauhetta sekaisin?