hmmm.... kuulostaa aika suolaiselta tuo peppi-pitkätossun ohje.. itse en ainakaan kokonaisen lihaliemikuution lisäksi laittaisi suolaa.. varsinkin jos lapsille tarjotaan. muuten varmasti herkullista!
Teen itse jauheliha-makaronivuokaa milloin mitenkin. pääperiaate se, että keitän makaronit ja teen jauhelihakastikkeen, yhdistän ne uunivuokaan ja kypsennän uunissa. Yksinkertainen, herkullinen jauhelihakastike tulee kun ruskistaa jauhelihan ja lisää purkillisen sellaista creme bonjour maustettua "ranskankermaa" (mikähän se on oikealta nimeltään..?) esim. sipulisekoitus tai se sienijuttu.. Nesteeksi voi vielä lisätä ruokakermaa tai vettä niin että kastike on aika "vetelää".
Joskus sekoitan tuohon vuokaan vielä esim. aurinkokuivattua tomaattia tai juustoa tai jotain kasviksia..