Jatkaakko tässä suhteess?

  • Viestiketjun aloittaja Maatushka
  • Ensimmäinen viesti
Maatushka
On niin hirveän vaikeata kun en oikein tiedä mistä aloittaa!!! Avomieheni kuoli viime joulukuussa jonka kanssa olimme olleet seitsemän vuotta yhdessä ja hänen kanssaan
viisivuotias tytär.

Aloin taipailemaan noin kuukausi mieheni kuoltua yhtä hänen ja minun hyvän päivän tuttua ihan ystäyvyyden merkeissä ja välillemme kehittyi suhde (ehkä hain turvaa ja lohtua?)

Ex miehelläni oli paha päihdeongelma ja kärsin siitä paljon, itse olen elänyt alkoholisti perheessä (isäni oli niin sanouttu kaappijuoppo hoiti asiansa mutta silti joi runsaasti)

Nykyisellä puolisollani myös päihde ongelma mutta asiat jossain määrin parantuneet ja muuttuneet, en silti osaa löytää luottamusta että hän niin radikaalisti muuttuisi.
En koe että hän näkee ongelmaansa. Avopuolisoni on ollut poliisien kanssa tekemisissä tosin hullujen "kaveriensa" takia jotka ovat täysin jäännet kuvioista pois myös sillä seuraksella että lastensuojelu on puuttunut asiaan. No ne asiat ovat selvinneet ja lastesuojelu tullut siihen lopputulokseen että osaan hoitaa lastani täydellisesti ja mitään ongelmia ei minun suhteen ole.

Nyt se suuri kysymys mitä tehdä olen raskaana aborttia en haluaisi mutta onko tässä suhteessakaan mitään järkeä... Järki on päässä joka sano että läåhde niin kauas kun pippri kasvaa mutta tunteet taistelevat vastaan..
 
merlin
MOI!

Huomasin että olet kirjottanut kauan sitten viestisi, siitä aikaa pari viikkoa... haluaisin yrittää neuvoa, että tee niinkuin itse haluat.
Vain sinä elät omaa elämääsi eikä kukaan muu.

Kun on kyse lapsesta on asia erittäin tärkeä. Mieti millaisen perheen lapsellenne te antaisitte nykyisen miehenne kanssa!
Oletko onnellinen? Oletko varma että haluat juuri nyt lapsen?

Punnitse kaikkia asioita, ja jos et ole varma ota yhteys esim. neuvolaan tai psykologille tai juttele sinut hyvin tuntevien (läheistesi) kanssa.

Toivon että asiat selviävät

itse olen kokenut kaikenlaista, tiedän mistä puhun :)

 

Yhteistyössä