"Jari Ehrnrooth: Vasemmiston oikeaoppinen uusherännäisyys on aikamme pahin tauti"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Feminismin ja stalinismin epäpyhä
liitto valkoista miestä vastaan


Äärimmillään herännäisvasemmiston monihaarainen liikehdintä voi palata jopa stalinismin ihannointiin, jota Suomessa esiintyi viimeksi 1970-luvulla."

"Kerrosta alempana näyttelytilan valtaavat antikolonialistiset ja feministiset julistukset, joissa valkoista europatriarkaalista miestä vihataan päästä varpaisiin. Vierailijoille jaetaan perheen pienimmille luettava satukirja ”Papa with P for Patriarchy – a tale about dads and their superpowers.” Ivalliset kuvat tihkuvat halveksuntaa rasitteeksi koettua isää kohtaan. Tekstit ovat hyytävää luettavaa. Valkoinen mies on historian ja perheen loismainen hirviö, jonka rikokset on paljastettava ja tuomittava, ennen kuin lapset ja äidit voivat elää hyvää elämää."
 
vierailija
"Tämä uusherännäisen vasemmiston julma totaalidemokraattinen henki on jo tuhonnut viattomia ihmisiä ja uria. Yksikin väärä lausahdus tai ilmaisu riittää. Mutta ehkä kaikkein kammottavin ja historiallisesti merkittävin ilmiö on kääntyminen koko länsimaista sivilisaatiota vastaan."
 
vierailija
"Arvoyhtenäisyyttä luova ja arvoeroja hävittävä kollektivismi on niittänyt satoaan kristillisestä tasanjakoajattelusta marxilaiseen luokkataisteluun, jakobiinisesta pakkovallasta 1960-luvun militanttiin opiskelijaradikalismiin. Olisi mukava vain toivoa, että aatesuunnan uusin myrsky laantuu itsestään, mutta enpä usko. Heillä on joukkosielu, aate ja visio; heillä on kauna, katkeruus ja viholliskuva; heillä on vallantahtoisen etujoukon röyhkeät otteet, organisaatiotaidot ja kyky levittäytyä instituutioihin. Kaikki sitkeän kumousliikkeen elementit."
 
vierailija
"Omasta puolestani tunnen tarvetta torjua uusvasemmistolaista totalitarismia. Yksilön vapaus ja oikeus omaan elämään, omaan ajatteluun, omiin arvopäämääriin ja omaan kielenkäyttöön on minusta juuri se paras, jonka länsimainen sivilisaatio on meistä jokaiselle kyennyt oikeusvaltion vahvoin säännöksin takaamaan."
 

Yhteistyössä