jännittää ylihuominen...

Ja sen sanoisin että tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun käräjillä ollaan, edellinen sopimus piti hakea sitä kautta myös. Tai silloin sopimus syntyi vielä ilman tuomaria. Ja tapaamissopimushan syntyi nytkin ilman tuomaria, mutta päätös asuinpaikasta jäi tuomarille.

Se jäi tuossa sanomatta, että ei varmasti kukaan lähde täysin perusteetta tai kovin heppoisin perustein viemään mitään asiaa oikeuteen, kyllä siinä saa olla jo paljon huolta ja asioita takana että näin pitkälle asia viedään.

Lapsen (ja meidän) kannalta ikävää, että asioita ei nähdä niiden oikeassa valossa eikä me osattu olla riittävän perusteellisia ja vakuuttavia. Täytyy vaan luottaa ja toivoa, että äiti otti tästä nyt ns. vinkistä vaarin ja tekee niille asioille jotain, jotka me oikeudessa esiin toimme.
 
Osanottoni tappion johdosta. Harmi juttu, lapsen olisi varmaan ollut parempi teillä. Toivottavasti äiti otti opikseen. Jos ei ja rikkoo sopimuksia tänkin jälkeen, niin teillä on seuraavaa kertaa varten sitten vaan paremmat perusteet. Tsemppiä :hug:.
 
"Kaisa"
Alkuperäinen kirjoittaja äiti on aina äiti;22005741:
Musta on aika raakaa, että lasta yritetään viedä äidiltä ja kaikki vielä puolustelee. Miettikääs omalle kohdallenne.
Me tiedämme tästä asiasta vain pintapuolisesti.. emme asiaa syvemmälle. Tapauksessa täytyy olla muutakin muuttia, koska syyttäjä ei nosta syytettä jos ei näe sitä tarpeelliseksi! Pitää olla painava syy ja hyvä perustelu, että asia viedään ensinnäkin syyttäjälle asti ja siitä vielä oikeuteen. Pelkkä kiusahalu ei riitä!
Uskon että ap ja hänen miehensä ajattelevat lapsen parasta ja ennen kaikkea sitä että lapsella on OIKEUS kahteen vanhempaan pitkästä välimatkasta huolimatta. Sekä oikeus sisaruksiin oli ne kokonaisia tai puolikkaita!

Uskon myös että lapsen äiti sai opetuksen!! Ja jos asiat eivät mene niin kuin on sovittu hankaloittaa hän vain omaa olemistaan
 

Yhteistyössä