Ja koskas ne pikkujoulut ovat?Menettekö?

pikkujouluja olisi kahdetkin, mutta en mene yhteenkään. Ei todellakaan kiinnosta. Ensimmäiset olisivat 3.12 ja valitsin ennemmin yhteisen lomapäivän mieheni kanssa.. Menemme silloin jouluostoksille ja syömään. Miehenikään ei mene pikkujouluihin. Me vaan tunnemme että emme viihdy sellaisissa paikoissa ja tilaisuuksissa. Perheen kanssa on ihanaa olla. On ollut aika jolloin meneimme riemusta kiljuen pikkujouluhin ja se kruunasin kuluneen vuoden mutta enään ei sellainen jaksa kiinnostaa, kännisiä ihmisiä, melua, juoruamista, sekoilua... ja seuraavana päivänä väsyttää. Ei kiitos! Tämä on minun valintani :) :xmas: :wave:
 
tuumori
joo menen, mutta vain syömään. On huonoja kokemuksia pikkujouluista. viime vuonna joudun selvittelemään työkaverin parisuhde sotkuja. se pariskunta on nyt eronnut, että silleee! työkaveri pyysi sanomaan että oli muka meillä yötä vaikka painui jonkun äijän kanssa hotelliin... sitä sai mitä pyysikin. Eipä silti kavereita ollaa edelleen ja olen yrittänyt auttaa häntä ero kriisin aikana.
 
Annuriitu
Ensi lauantaina ekat, siis ekat mihin mennään. Työpaikan pikkujoulut jätin väliin. Käydään vain syömässä ja nautitaan ne pakolliset glögit. Ohjelmaakin on, se katsotaan, mutta sitten kipinkapin kotiin.
Toiset pikkujoulut, joihin menen, on opiskeluporukan kesken. Rauhallinen (lue: alkoholia minimaalisesti tai ei ollenkaan) aikuisten ihmisten rantasauna ilta. Avannolla tai ilman. Aikuisten esittämää ohjelmaa ja joulupukki tulee tietysti.
Ai, pukeutuminen vielä????? Ei hajuakaan, sinne saunalle riittää kun on puhtaat, rennot vaatteet ja tonttulakki :xmas: :LOL: :LOL:
(uimapuku avantoon!!!!!!)
 
Ksenja
Työpaikan pikkujoulupippalot. Paljon hyvää ruokaa, viiniä ja olutta. Mentävä on, vaikka paikka hiukan tympiikin. Jokin ulkomaailmalta eristetty klubitila, josta ei niin vain pois livahdeta. Piristystä tuonee flirttailu työkaverin kanssa, joka on ihastunut :) Harmi vain, kumpikin olemme varattuja... :ashamed:
 
kahvis
huomenna on, käväisen syömässä, ehkä...
Ja toiset, joissa pakko edustaa työnpuolesta, on 9.12.
Huomenna tavalliset arkivaatteet, toisiin pitää vissiin hiukan panostaa...
 
semma
Viime viikonloppuna oli yhdet pikkujoulut ja tuli oltua. Pari muuta edessä,mut taidetaan jättää väliin ne kun ovat perinteisiä fiman pikkujouluja. Ne on jo nähty ja ei oikein kiinnosta =) =)
 

Yhteistyössä