itseruskettavat.. mitä suosittelet?

  • Viestiketjun aloittaja viivi
  • Ensimmäinen viesti
viivi
Eli millaisia kokemuksia ja mistä? En haluu mitään tummaa,kun olen luonnostaan vaalea. Pyörittelin kaupassa lumenen purnukkaa,jossa jotain lakkaöljyä mukana, onko tästä kokemuksia?
 
Tuolla äsken kehuikin ruskettuneen yönaikana Nivealla. Ei tää mun mielestä ainankaan luonnottomalle näytä vaikken ole koskaan ollu näin ruskea. Pitää vaan levittää kunnolla ettei jää rajoja mihinkään. B)
 
jopa
tähän mennessä purkeista on tullu vaan karsee keltainen rusketus joka sit lähtiessä lohkeilee ja menee vielä kauheemman näköiseksi, mutta se rusketus suihku oli kaikista paras!!
 
vierailija
Ei ole kokemusta kuin Doven ruskettavasta kosteusvoiteesta, mutta se kyllä toimii ihan hyvin ja on helppo käyttää. Pitää vain muistaa hieroa voide kunnolla ihoon ja käyttää niin vähän kerrallaan, että levittyy varmasti tasaisesti. Väri on ehkä vähän kellertävään kallellaan (ei oranssi), mutta ei pahasti. Illalla kun levittää ja aamulla pesee pois, niin ei tarvitse huolehtia hajusta tai hikoilusta. Väri säilyy päiväkaupalla ja välillä kun laittaa lisää, niin rusketus pysyy koko kesän.
 

Yhteistyössä