itsenäiset äidit

  • Viestiketjun aloittaja opiskelijat
  • Ensimmäinen viesti
opiskelijat
Hei itsenäiset äidit!

Löytyisikö tämän palstan käyttäjistä sellaisia äitejä, jotka ovat tietoisesti tehneet valinnan hankkia ja kasvattaa lapsensa yksin, ilman tämän biologista isää?

Olemme kaksi sosionomi-opiskelijaa ja teemme opinnäytetyötä itsenäisten äitien kokemuksista, lähinnä siitä, miten he kokevat ympäristön suhtautuvan valintaansa. Opinnäytetyömme tavoitteena on tuoda erilaisen äitiyden valinneiden naisten ääntä kuuluville sekä herättää mm. viranomaisten tietoisuutta omista käsityksistään itsenäisistä äideistä ja tämän avulla tukea vanhemmuutta ja erilaisia perheitä.

Tarkoituksemme on näin aluksi kartoittaa palstan käyttäjistä löytyviä itsenäisiä äitejä. Mikäli olet kiinnostunut tuomaan omaa ääntäsi esille ja auttamaan meitä opinnäytetyössämme, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen Mari.Lehtimaki @ laurea.fi. Voit halutessasi lähettää meille myös puhelinnumerosi, mikäli olet halukas keskustelemaan asiasta. Tutkimuksemme on täysin luottamuksellinen, eikä edes meidän opiskelijoiden tarvitse missään vaiheessa tietää henkilöllisyyttäsi, minimerkki riittää.

Yhteydenottoasi odotellen
Elisa & Mari
 

Yhteistyössä