Keittiönoita
Voihan dämn!!!!!!! Leivoin kaksi vuokaleipää ja arvatkaapa mitä? Missä ne leivät nyt on? No junnun mahassa tietenkin :headwall: :headwall: :headwall: :headwall:
Junnu täyttää marraskuussa 17 v Pohjaton kaivo ruuan suhteenAlkuperäinen kirjoittaja Femme Fatale:No mutta kuka voi vastustaa tuoretta leipää, varsinkaan äidin leipomaa?? :saint:
Minkä ikäinen junnu sulla on? Teininä ne kuulemma syö ihan hulluna... (kauhulla odottelen, että tuo meidän 2-vuotias kasvaa teiniksi ja syö meidän vararikkoon, kun nytkin syö aikamiehen annoksia... )
Meillä kans, ja tokasta jatketaan... En edes viitti tehdä alle 1,5 litran taikinaa.Alkuperäinen kirjoittaja minä:Meillä käy samoin jos teen sämpylöitä, eka pellillinen on syöty ennenkuin toinen on edes valmis
Hmmm, kuulosta hyvälle! Mäkin tungen taikinaan aina mitä sattuu ikkunalaudan yrttiruukuista löytymään, mulle basilika on sellainen erityisen herkku+auringonkukansiemenet, ja sitten iiiiiso loraus oliiviöljyä taikinaan... :ashamed: Mutta sehän on sitä terveellistä öljyä...? Häätyy pitää mielessä tuo rosmariini!Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita:Mä en edes tiedä, oliko se leipä hyvää vai ei, kun en päässyt itse maistamaan Mutta ilmeisesti aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, kuullotettu sipuli ja tuore rosmariini sopii leipätaikinaankin.
Mäkin lurautin reippaasti oliiviöljyä siihen leipätaikinaan =)Alkuperäinen kirjoittaja Femme Fatale:Hmmm, kuulosta hyvälle! Mäkin tungen taikinaan aina mitä sattuu ikkunalaudan yrttiruukuista löytymään, mulle basilika on sellainen erityisen herkku+auringonkukansiemenet, ja sitten iiiiiso loraus oliiviöljyä taikinaan... :ashamed: Mutta sehän on sitä terveellistä öljyä...? Häätyy pitää mielessä tuo rosmariini!Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita:Mä en edes tiedä, oliko se leipä hyvää vai ei, kun en päässyt itse maistamaan Mutta ilmeisesti aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, kuullotettu sipuli ja tuore rosmariini sopii leipätaikinaankin.