Kokeilin eilen tehdä italianpataa ihan itse alusta alkaen ja onnistui mainiosti. Tähän asti olen tehnyt sen kuiva-ainespussista, mutta olen kyllästynyt kuiva-aineksien natriumglutamaatin antamaan sivumakuun. Onnistumisen ilosta haluan jakaa reseptin
kanssanne:
300 g rakettispagettia
600 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
5 dl vettä
suolaa maun mukaan
50 g tomaattipyrettä
2 valkosipulinkynttä
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
rouhittua mustapippuria
1 pss herne-maissi-paprikaa
Ruskista jauheliha, lisää sipulisilppu. Kaada vesi joukkoon, kun sipuli on vähän kuullottunut. Lisää suola ja spagetit, kun vesi kiehuu. Kun spagetit ovat kypsiä, lisää pyre ja mausteet sekä herne-maissi-paprika. Lisää tarvittaessa nestettä. Anna hautua hetki. Tarkista maku.
300 g rakettispagettia
600 g naudan paistijauhelihaa
1 sipuli
5 dl vettä
suolaa maun mukaan
50 g tomaattipyrettä
2 valkosipulinkynttä
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa
rouhittua mustapippuria
1 pss herne-maissi-paprikaa
Ruskista jauheliha, lisää sipulisilppu. Kaada vesi joukkoon, kun sipuli on vähän kuullottunut. Lisää suola ja spagetit, kun vesi kiehuu. Kun spagetit ovat kypsiä, lisää pyre ja mausteet sekä herne-maissi-paprika. Lisää tarvittaessa nestettä. Anna hautua hetki. Tarkista maku.