Iso penis -asiasta!

  • Viestiketjun aloittaja namumelli
  • Ensimmäinen viesti
Nettityttö
Suosittelen seuranhakua netin kautta. Et ehkä Hellukka uskoisi, mutta moni mies ihan innoissaan on valmis lähettämään sinulle sähköpostitse kuvan kullistaan. Sieltä sitten vain valitsemaan pisintä ja paksuinta kalua. Sitä ennen vain hankit itsellesi prepaid-liittymän kännykkään, jottet paljasta henkilöllisyyttäsi kenellekään. Kysy, mitä hän seksiltä haluaa ja mitä itse haluat. Kun kumpikin tietää, mitä on tarjolla, niin sitten vain tapaamista sopimaan. Kun jäät isoon kulliin koukkuun, niin voit sen jälkeen sopia sitten jo uutta tapaamista ja alkaa pikkuhiljaa heivaamaan nykyistä miestäsi ulkoruokintaan.
 
bellm
Alkuperäinen kirjoittaja hellukka:
Esimerkiksi tällä siskollani on isot DD- kupin rinnat ja niitä mieheni ihan kuolaa. Hän kyllä tietää sen ja esittelee aika rohkeasti rintojaan. Viime kesänäkin otti aurinkoa meidän takapihalla pelkissä pikku tangoissa. Ainakin kerran näin, että miehelläni otti vähän eteen tuo näky:)

Sisko ehdotti, että mennään talvilomalla lappiin johonkin, missä on viihdekylpylä. Siellä parkkeerataan yhteissaunaan arvioimaan kaluja ja katsomaan, kellä on isot munat. Sitten etsitään se miekkonen ja vokotellaan se kylään.
- Tuossa on kyllä riskinä, että se isokullinen kiinnostuu nimenomaan DD-tissisestä siskosi.
Minä ainakin....

 
pit.
Voi räkäpallo tätä naiviutta. Siis hetkeäkään epäilemättä netin kautta saa e-mailinsä täyteen kullinkuvia. Mutta kenen?

Ylipäätään kannattaa hankkia elämäänsä enemmän substanssia kuin nettipalstoilla kullinmetsästys tai miehensä pienikullisuuden ruikutus.

Omakohtaisesti voin todeta, että muistelen suurella lämmöllä erästä kaukaista rakastettuani, jolla oli ehkä keskimääräisä pienempi, mutta ah miten ihanasti se kutkuttikaan :)

Eli en ole todellakaan valmis allekirjoittamaan tätä ison kullin ylistyslaulua, mitä täällä kuulee. Sanoisin, että vanha hokema ei se koko, vaan se miten sitä käyttää, pitää paikkansa.

 
Hellukka
Hitto, puolivalmis teksti katosi jonnekin!
Pitänee riipustaa uudelleen.
Eli, ei nettijättistä. Siellähän tyrkyttää itseään kaikki mattivanhaset, sun muut. Ja jotain arvoja pitää olla, eikä vaan kilokaupalla sukulihaa.

-----

Sisko saa mun puolestani ottaakin oman osansa. Hän se periaatteessa on ilman miestä, joten varmaan kelpaa :) Eikä ne nyt ihan mitättömät ole omanikaan, jotain Bn ja Cn väliltä.

-----

Sepäs se, ne muistelee kaukaisia ja läheisiä, joilla on mitä muistella. Mutta kun ei oo. Pienenpieni on jo hyvin muistisopukoissa, mutta jätti-iso puuttuu.

-----

No...Jena. Siskolikka kun erosi lähes pari vuosikymmentä sitten, on sen jälkeen kerännyt paaaljon muistoja ympäriinsä. Mutta se onkin jo yli viidenkympin. Se on tykästynyt käymään talvilomillaan Saariselän maisemissa virkistäytymässä ja nauttimassa lapinlumoista.
Vuokraa aina jonkun likkakaverin kanssa huokean rivarinpätkän siitä keskeiseltä paikalta.
Nyt se kovasti huokuttelee lähtemään kämppikseksi kevättalvella. On kuulemma sellainen paikka, että melkein voi takuun myöntää, jos ei ihan nirso satu olemaan. Siellä on sitten se kylpyläkin.
Loppujen lopuksi ajatus ei ole kehno. Olisi riittävän paljon matkaa välissä kotikonnuille ja rento ilmapiiri. Jotenkin olen kuvitellut, että tarkoitusperiin sopii paremmin puolivilli ukkomies, kuin harvakseltaan saava kapakoissavonkaaja.
Aijai, ihan kutkuttaa......!
 
Jena
Hellukka, tulinpas hyvälle mielelle jutuistasi ja suunnitelmistasi.
Ajatteles vaan kun otat käteesi puolijäykän kullin jolla on mittaa löysänäkin enemmän kuin sillä, minkä kanssa normaalisti pelaat... kuvittele kun se paisuu sykkien käsittelyssäsi niin isoksi ettei sormesi yllä ympäri...
Alkaa kutkuttaa täälläkin.... onneksi apua kihelmöintiin on luvassa jo tänä iltana:)
 
conann
Voi hel... teitä hellukat ja jenat: aivot on siellä jalkojen välissä hukkaviivassa...
Menkää ja huoratkaa niin maan perusteellisesti. Kertokaa sitten miehillenne, jotta tietävät, millaisten vosujen kanssa ovat. Jotain moraalia sentään pitäisi parisuhteessa olla.
 
Hellukka
Arvaappas vaan Jena, kävikö sanasi mielessä, kun eilen illalla sain käteeni sen pienen naperoisen. Oli se kyllä ihanaa, mutta mutta...? Kastuin taas ehkä liikaa, enkä saanut otetta siitä. Kesti pitkään ja piti oikein pinnistää, että sain fiiliksen oikeaksi ja orgasmivaihteen päälle. Onneksi mieheni ei ole nopeasti laukeavaa tyyppiä, vaan jaksaa painaa pitkään, selkä seitsemällä laineella ( kuten hän itse kehuu ) ja sain kuin sainkin omani ennen häntä.

Mun mies on tuonut Köpiksestä joskus hurjassa nuoruudessaan John Holmes videon. Taattua seitkytluvun kamaa ( ainakin tapeteista päätellen ja muustakin kalustuksesta ). Herranen aika miten iso sillä Holmesilla on !!! Ei se edes seiso kunnolla, mutta mies sanoo että mitä pitempi varsi, sitä himmeämpi lamppu. Oikein pahaa tekee, kun se survoo sitä lihanuijaansa jonkun kapoisen tytön haaruväliin. Täytyy se olla hyvin rasvattu, ettei koske. Huh-huh!
 
Jena
...oli mullakin eilen. Tämä minun puolivilli ukkomies pani parastaan, kahteenkin kertaan:)
Ei sillä mikään Holmesmainen jättimela ole, iso juureva kulli kylläkin, paksu ja kova...
Netistä minä miehen löysin ja olen tosi tyytyväinen...
Ja niille jotka moralisoi voisin sanoa että jotkut tykkää harrastaa keilaamista tai sulkapalloa... minä harrastan seksiä:). Mieheni kun ei siitä harrastuksesta omalta osaltaan ole kovinkaan usein kiinnostunut.
Onnekasta kullin etsintää, Hellukka :)
 
Hanna -65
Ihanaa luettavaa tuo asenteesi Jena.
Palava halu minulla olisi kokea viellä sellainen "normaalia " kookkaampi kalu sisälläni.
Itse kärsin oman mieheni vehkeen nopeasta tulemisesta. Eikä tuota kokoakaan ole luoja liiemälti suonut, paksuutta peukaloni verran , vaikka pituutta jonkin verran onkin.
 
Hellukka
Täytyykö tuo kommenttisi tulkita niin Jena, että miehesi lisäksi sinua panee puolivilli ukkomies ?

Mä en kyllä ole ajatellut, enkä edes halua, mitään vakituista salarakasta. Se saa kyllä olla ukkomies, mutta ei mikään peräänhuutelija.
En edes odota mitään taivaallista seksiä, en hirveitä järistyksiä, enkä sarjaorgasmeja.
Riittää kun saan sen hetkeksi omaan käyttööni ja täyttämään alapääni siten, mitä se ei ikinä ole kokenut. Tuskin se on sen kummempaa kuin iso dildokaan, mutta olisi nyt edes vähän paremman tuntuinen sentään. Tosin isoon kulliin kiinnittynyt tyhmä mies voi pilata kaiken. Eli fiksu olla pitää.

Ja kun työt on tehty, niin hyvästi. Ei peräänhuutelua ja valojen vilkuttelua.
Tulisin aivan varmaan arvostamaan vielä enemmän mieheni pientä elintä, kun olisin kokenut sen jättikullin.
 
..nainen..
Alkuperäinen kirjoittaja Hellukka:
... Ja jotain arvoja pitää olla, eikä vaan kilokaupalla sukulihaa.
Älä sinä Hellukka puhu mitään arvoista. Halvennat sen sanan tyystin. Perusarvoja ovat kautta aikain olleet rehellisyys, uskollisuus, luotettavuus jne.

Sinulle uskottomuus, petturuus, siskon elämäntavan ja pornoelokuvien valheellisen maailman ihannointi jne. näyttävät muodostavan ajattelusi perustan.

Säälin todella miestäsi, jos on saanut tuollaisen naisen puolisokseen. Jos yhtään arvostat häntä, teet saman kuin siskosi - eroat ja sitten olet vapaa etsimään "kilokaupalla sukulihaa".
 
Vesimies -70
Siskos esittelee isoja rintoja miehes edessä, kun tietää sen kuolaavan niitä. Sitte houkuttelee sua pettämään miestäs kokeilemalla jossakin Lapissa isoa kalua. Siis onkohan systerilläs puhtaat jauhot pussis? Josko hän himoitsee miestäs? Paljastais miehelles sun pettämiset ja sitte ku teille on tullu ero, niin alkaa pokaamaan miestäs?
Ja sä kahjo meet vielä juttuun mukaan.
 
Hellukka
Hahaaa!
No sisko vaaraa ei ole.
Niinkuin sanoin, se on nähny mun miehen kalun ( velttona, mut kuitenkin ) ja sanoi, että hän ei kyllä haluais noin pieni munaista miestä ittelleen.
Sitäpaitsi se alkaa olla kohta niin vanhakin, ettei se tee munilla mitään. Korkeintaa viis vuotta aikaa olla pelissä mukana.
 
Nipari
Alkuperäinen kirjoittaja hellukka:
Sisko ehdotti, että mennään talvilomalla lappiin johonkin, missä on viihdekylpylä. Siellä parkkeerataan yhteissaunaan arvioimaan kaluja ja katsomaan, kellä on isot munat. Sitten etsitään se miekkonen ja vokotellaan se kylään. Muutamien kopsujen jälkeen luulisi, että mies tarjoaisi ison melansa auttamaan "vaivaani". huh-huh, en tiedä tulisiko siinä vaiheessa pupu housuun ? Voishan sitä kyllä pitää vaikka kädessä ja totutella, josko sen sitten jalkoväliinkin päästää.
Loistava idea Hellukka!

Minulla kun on vähän vastaava ongelma, naiseni on hieman, noh, plörö. Että joskus tuntuu siltä että oisko eksyksissä vai miten ei tunnu missään.

Laadin heti vastaavan strategian millä löydän tiukkakoloisen naisen kokeiluuni.

Kaupungillahan niitä liikkuu, joten ei kun yrittämään onnea. Jotenkin näin kai se menee:


"Päivää, saiskos hetken häiritä. Kun mulla on sellainen juttu, että öh, tahtoisin kokeilla miltä sellanen oikein tiukka nainen tuntuu. Että jos rouvalle sopii?"

"?????"

"Josko ihan pikkusen levität jalkoja, noin, niin kattotaan... hmm... ei tää nyt ihan kyllä... vähän on väljää tullu..."

"Mutta oikein hauskaa päivänjatkoa sulle."
 
Jena
Hannalle; eipä useinkaan ole pelkoa siitä että oma mies yllättäen seksiä olis vonkaamassa. Aloite on yleensä minun tekemäni. Juuri siitä syystä harrastankin tuota ukkomiestä... ihanaa olla haluttu ja tulla pannuksi oikein kunnolla. Tietää todellakin saaneensa.:)
Hellukka, heh,mähän voisin vaikka vähän lainata tätä mun ukkomiestä sinulle:) Ymmärrän hyvin tuon halusi kokeilla isompaa kullia. Tuntuuhan se todella hyvältä kun iso paisunut terska tunkee sisään.
 
Hanna -65
Ihanna kuulla miten nautit rakastajasi kanssa. Kuten aiemmin kerroin oman mieheni vehje ei ole kookka pilattu , mutta eniten minua häiritsee hänen nopea tulemisensa. Nytkin viikonloppuna sessio kesti tuskin puoltaminuuttia. Session jälkeen hän hyppää ylös ja jättää minut siihen ....
 
Hellukka
Alkuperäinen kirjoittaja Jena:
Hannalle; eipä useinkaan ole pelkoa siitä että oma mies yllättäen seksiä olis vonkaamassa. Aloite on yleensä minun tekemäni. Juuri siitä syystä harrastankin tuota ukkomiestä... ihanaa olla haluttu ja tulla pannuksi oikein kunnolla. Tietää todellakin saaneensa.:)
Hellukka, heh,mähän voisin vaikka vähän lainata tätä mun ukkomiestä sinulle:) Ymmärrän hyvin tuon halusi kokeilla isompaa kullia. Tuntuuhan se todella hyvältä kun iso paisunut terska tunkee sisään.
Lainata, hmmmm! Pitää miettiä.
Osaatko vähän kuvailla sitä kokoa? Eli onko se todella iso, vai suurenpuoleinen ?

Olen ajatellut sen asain niin, että jos kokeilemaan pääsen, niin se ero mieheeni täytyy olla kuin yöllä ja päivällä. Eli peniksen on oltava vähintää kokoa "herranen aika".
 
Hanna -65
Itse en varmastikkaan haluaisi mitää mahdotonta sisään..., Siskoni bongasi laivalla taannoin erään tyypin jolla oli "hevosen vehje" kuuntelin viereisellä vuoteella heidän ähinäänsä . Ei siitä mitään tullut kun kuulema jokainen työntö sattui.
 
Jena
Hanna, todella tylsää sinun kannaltasi kun miehesi on noin pikainen... joten joskus tilaisuuden tullen toivottavasti saat ihanan nautinnollisesti kestävää ja vaikkapa sitä isompaakin:)

Hellukka, todella iso vai suurenpuoleinen? :)
Ehkä siltä väliltä, ei se mikään yli 20senttinen ole, mutta Paksu ja terska oikein mahtava tatti. Semmonen kulli, joka on ihana runkkailla kovaksi ja ottaa suuhun. Kun sitä katselee niin tuntuu, että toi ei kysele vaan tulee ja panee... Kestävyyttä riittää myös, että varmasti ehdin mukaaan. Muuta jos haet jotain pornosivujen jättimelaa niin eipä se semmonen ole. Mutta mies joka siinä kullissa on kiinni, on hauska, fiksu ja sopivasti rivo:). Huh-huh... alkaa tulla jo levoton olo kun ajattelenkin.
 

Yhteistyössä