Irtisanouduin sitten ja pomo suuttui

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Niin tein sen ison päätöksen ja irtisanouduin vakityöstäni. Lähden keikkailemaan varhaiskasvatusalalle. Mutta mitä mieltä pomoni oli tästä:pisti kiukkuisen viestin että on pettynyt tähän päätökseeni ja toivotti hyvät jatkot tulevaan! Samantien blokkas pois yhteisestä työryhmän mesestä. Onko ihan oikein tehty häneltä???Irtisanoutumisaikaakin vielä on eli ns.kuulun vielä siihen paikkaan. Eikö itse saa päättää mitä työn suhteen tekee???
 
vierailija
Niin tein sen ison päätöksen ja irtisanouduin vakityöstäni. Lähden keikkailemaan varhaiskasvatusalalle. Mutta mitä mieltä pomoni oli tästäisti kiukkuisen viestin että on pettynyt tähän päätökseeni ja toivotti hyvät jatkot tulevaan! Samantien blokkas pois yhteisestä työryhmän mesestä. Onko ihan oikein tehty häneltä???Irtisanoutumisaikaakin vielä on eli ns.kuulun vielä siihen paikkaan. Eikö itse saa päättää mitä työn suhteen tekee???
TTuo hymiö tuli tuonne kirjainten myötä eli siinä lukee pisti
 
vierailija
Purkaa suhun nyt lapsellisuuttaan omaa kiukkuaan. Ilmeisen hyvä työntekijä kuitenkin olet ollut. Älä anna moisen vaikuttaa irtisanomisaikaasi, vaan työskentele normaalisti kuten ennenkin ja ole oma itsesi. Onnea uusille urille!
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
Tietenkin pomon pitää pistää sut pois työryhmän keskustelusta! Siellähän saatetaan käydä yritykseen liittyvää keskustelua.
Ei kuulostanut toi pomon viesti mitenkään kiukkuiselta ainakaan noin esitettynä.
 

Yhteistyössä