Irlantiin!

Suunnitelmissa olisi viikon matka Irlantiin kesäkuun alussa. Ajaltiin vuokrata auto ja tehdä pieni kierros. Onko kellään suositella nähtävyyksiä tai kauniita paikkoja? Me tykätään rannoista, kallioista, linnoista, maaseudusta jne. eli ei niinkään kaupunkikohteista. Reissun alku- ja pääte on Dublin.
 
suosittelen länsirannikkoa. Upea luonto - sekä hiekkarantaa, että kallioita. Riippuu vähän tuurista, kuin paljon hiekkarannasta pääsee nauttimaan. Oltiin siellä reissussa pari kesää sitten elokuussa ja silloin sattui muutama aika tuulinen/tihkusateinen päivä. Sellanen juttu, että majotusta valitessa, kannattaa ottaa selvää, että ko majapaikassa on lämmitys. Ekat pari yötä oltiin "farmhouse":ssa Dinglessä, jossa oli tosi kylmä kosteudesta johtuen. Ilmeisesti noi "Guesthouset" on lämpimämpiä B) Killarlyssä esim oli tosi kiva Guesthouse, jonka nimi oli Sika Lodge - hauska nimi näin suomalaisittain :wave:
 
Me olimme vuosi sitten Irlannissa viikon verran autolla kiertelemassa. Minakin suosittelen lansirannikkoa ! En valitettavasti enaa muista paikkojen nimia, mutta kaupungeista ainakin Galway ja Dublin ovat tutustumisen arvoisia.
 

Yhteistyössä