Intin vapaaehtoisesti käyneet naiset ovat alkaneet pelkäämään ja siksi siirtyvä sivareiksi

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Naisista ei näytä olevan tekemään miesten töitä.
Olet itse vätys typerine postauksinesi. Valitset aina saman aiheen.
 
vierailija
Sinä et ymmärrä tekstiä.


Siirrot reservistä siviilipalvelukseen ovat lisääntyneet lähes 1 500 prosenttia viime keväästä. Useat sivariin vaihtavat naiset kertovat Ylelle syiksi kiusaamisen ja ahdistelun intin aikana.
 
vierailija
Sinä et ymmärrä tekstiä.


Siirrot reservistä siviilipalvelukseen ovat lisääntyneet lähes 1 500 prosenttia viime keväästä. Useat sivariin vaihtavat naiset kertovat Ylelle syiksi kiusaamisen ja ahdistelun intin aikana.
Tekosyitä. Oikea syy on se, että eivät ole valmiita kuolemaan isänmaan puolesta, vaikka valassa niin vannoivat tekevänsä.
 
  • Tykkää
Reactions: m1es
vierailija
Varmaan Venäjältä tulevan ns oikean sotauhan takia, miehet ja naiset miettivät enemmän tosissaan sitä; pystyvätkö tappamaan ihmisen (vaikka on vihollinen). Sitä on helppo puhua isänmaan puolesta sitä ja tätä, totta kai.
Ilmeisesti siihen sotahommassa menee johonkin euforiaan ja tulee ryhmäpainetta ja johtaja pystyy ohjaamaan haluttuun suuntaan. Esim. nämä lapset ryhmässä kiusaavat, kiduttavat nuoren hengiltä. Sodassa on varmaan sama meininki.

Koti, uskonto ja isänmaa ovat patavanhoillisia juttuja. On naisen ja miehen mallit perheessä ja kummalle kuuluu. mikäkin rooli. Onneksi nämä rajat ovat kaatuneet ja perheet ovat erilaisia. Mutta erittäin paljon tuo kiihkoa sateenkaariperheet ja voiko lapset kyseisessä systeemissä hyvin vain huonosti.
Entä uskonto ja pappi, seurakunta. Ei taida olla ihan helppo homma siellä vieläkään sietää naispappeja. Kiusaamisisjuttuja lukee mediasta usein.
Ja isänmaa eli armeija. En yhtään ihmettele, että miesten osaamisalueelle tulee innokkaita naisia ja heitä kiusataan, syrjitään ja pyritään kertomaan: mikset ole siellä hellan ja nyrkin välissä. Miksi tulet tekemään meidän miesten työt? Tai jopa viemään ne? miehet eivät kestä voimakkaita naisia ei fyysisesti parempikuntoisia eivätkä varsinkaan henkisesti vahvempia. Pitää olla miehelle se "heikompi" astia, miehen pitää suojella ja tukea kaunista herkkää impeä/ruususta.

Naisen pitää vaieta kotona, seurakunnassa sekä armeijassa. Ja näin ei siis tule tapahtumaan myöhemminkään, ottakaa tämä miehet huomioon jatkossakin.

Amen.
 
vierailija
Tuli ihmisen tappamisesta mieleen ja etiikasta. Se vihollinenkin on ihminen, joka on ehkä täysin vihollismaan johtajansa pelinappula shakissa.. niin se sotilas, joka uhrataan.

Hoitajilla on Florence Nightingalen vala
ja lääkäreillä on Hippokrateen vala suojella elämää.
Esim. eutanasia on vaikea asia.
 
vierailija
Vihollinen ei ole ihminen, koska propaganda demonisoi vihollisen, jotta se vihollinen olisi helpompi tappaa.
Olet oikeassa.
Näin se menee.
Esim. venäläisille sotilaille ukrainalaiset, suomalaiset jne. ovat nat sikätyreitä, vieneet venäläisten suusta leivän, rais kanneet venäläiset naiset ja lapset, suunnittelevat hyökkäystä äiti Venäjälle.

Se, että uhoaa ampuvansa ihmisen metrin päästä on eri asia kuin tehdä selvinpäin. Ei edes pysty koiraa tai kissaa tappamaan monikaan, vaikka eläin kärsii.

Perusteluthan jotenkin tuntuvat samankaltaisilta kuin Perusuomalaiset käyttävät maahanmuuttajista/turvapaikanhakijoista heidän tullessa Suomeen.
 

Yhteistyössä