Inssi teillä joissa ei ns. vikaa löytynyt??

Eli onko teitä joille tehty inssi ja ei kummassakaan ns. vikaa ole ?????

Kun luin tuolta toisesta ketjusta että jos vikaa ei ole niin isnsistä ei mitään hyötyä ole????

Meissä ei vikaa mutta inssiä kokeillaan parin kierron päähän.Tiedän kyllä että inssissä on raskausmahdollisuudet about samat kuin luonnollisella tavallakin yrittämisessä (siis jos vikaa ei ole)..kait????

mielelläni kuulisin onnistuneita tarinoita jotka olisi johtaneet toivottuun tulokseen.
 
Meillä on sama tilanne eli selittämättömiä olemme ja ovulaatiokin tulee aina ihan ajallaan. Nyt meneillään kolmas inssi. Tähän mennessä ei ole vielä haaleintakaan plussaa testissä näkynyt. Saapi nähdä tuoko tämä sen onnen vai etenemmekö IVF:ään.

Onnea teille matkaan b :) d
 
Hei taas, satuin törmäämään tälläiseen ketjuun jossa oli useampikin selittämätön plussannut inssin avulla. Laitan sen tähän kun sanoit kaipaavasi onnistumistarinoita:

http://www.helistin.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=15448&postdays=0&postorder=asc&start=0
 
Niin kai se menee, että jos lapsia ei ala kuulua niin jossain on vikaa, nykytieteen keinoin sitä ei vaan onnistuta löytämään, ja silloin diagnoosi on "selittämätön lapsettomuus".

Kyllä inssistäkin voi selittämättömille apua olla, koska "vika" voi olla esim. kohdunkaulan liman koostumuksessa, siittiöiden eliniässä ja uimakyvyssä, kohdunkaulan rakenteessa jne, ja koska näistä ei välttämättä saada perustutkimuksissa tietoa, voi inssi hyvinkin olla se ratkaisu. Kyllähän inssissä tavallaan vähän paremmat saumat on "viattomillakin", kun matkaan pistetään vaan paras A-luokka, juuri oikealla hetkellä, ja vielä lisäksi lyhennetään matkaa (=siittiöiden ei tarvitse selvitä kohtuun asti omin nokkinensa).

Onnea hoitoihin!
 
Lääkärin kanssa uudestaan keskusteltuamme tulimme siihen tuloskeen ettei insseihin kannata meidän tilanteessamme lähteä.Eli nyt syön seuraavat 4kk femaria ja jos ei auta niin sitten kokeillaan sitä IFV.Kun miehen siemenneste on priimaa niin silloin kuulemma ei kannata lähteä inssiin koska raskautumis mahdollisuudet ovat samat kuin luonnollisestikkin.

No säästypähän nekin rahat sitten siihen koeputkeen.
 
Meillä ainakin insseistä apua. Olimme alunperin selittämättömästi lapsettomia kummastakaan ei mitään vikaa löytynyt mutta lasta vaan ei kuulunut vuosien yrittämisen jälkeen???
NO menimme yksityiselle inseminaatioon ja heti ekalla no raskaushormonit nousi mutta menkat alkoi kuitenkin. toisesta onnisti.
Nyt sitten kun esikko on 3 vuotta mentiin uudelleen inseminaatioon kun 2 vuotta ollaan taas "yritetty" ja Heti ekasta insisstä tärppäsi. Kaikki ihmettelee miten meillä nää inssit onnistuu näin helposti?????
Itselläni on kai jotain häikkää munasolujen kypsymisessä ja kohdunsuu on jotenkin vaikeassa paikassa ainakin gynet ja kun noita inseminaatioita tehdään he aina valittavat sitä että ei meinaa katetria saada kohdunsuulle??? mutta ei pitäisi vaikuttaa kuitenkaan siittiöiden sinne pääsyyn ??????
 
Itse olemme kanssa "selittämättömiä" ja nyt ensimmäinen inssi takana. Komen päivän päästä saisi tehdä testiä... Ei meille ole kyllä yksikään lääkäri sanonut ettei inssistä mitään hyötyä! Syynä voi olla lääkärin mukaan esim. liian hapan "ympäristö" siitiöille ja ne eivät tämän vuoksi selviä kohtuun asti ja inseminaatiolla se juuri varmistetaan, että ne ovat varmasti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja elinvoimaisina. Sekin kyllä totta, että prosenttuaalisia mahdollisuuksia se ei paljon nosta. Olen myöskin todennut että miehellekkin avun saanti tuonut helpotusta kun lakanoitten välissä peuhaaminen ei ole pelkkää suorittamista! Kukin kokee tavallaan, mutta inseminaatio on ainakin ottanut taakkaa meidän harteilta!

Itse yritän vielä olla toiveikas, vaikka olen myöskin hieman lannistunut luettuani kuinka harvalla se toimii heti ekalla. Nyt vähän tuntuu siltä että olen viikonloppuna täällä pukamassa pahaa oloa kun kuukautiset taas alkaneet...
 
Me oltiin selittämättömiä. Takana kolme inssiä, kaikki negaa. Puhuin tästä useamman meitä hoitavan lääkärin kanssa ja kaikki olivat sitä mieltä, että inssi on lääketieteellisesti perusteltu hoitomuoto. Meillä siis tehtiin Puregonin+Pregnylin kanssa. Mulla irtosi aina 2 johtofollia, joten tavallaan mahikset oli tuplat.

Tärppi tuli luomuna. Mutta inssit ei kaduta. Kaikki piti koikeilla. Seuraavaksi oltais menty IVF.

Paljon PlussaOnnea!
 
Täällä sitä nyt sit :'( . Kp 1 ja kylläpä taas otti koville, vaikka kuinka yritin varautua pahimpaan! Ja yritin varata aikaa uuteen inssiin, niin eipä vaan onnistunu. On niin pitkät jonot, että pidämme kuukauden tauon ja mennään luomuna. :headwall:

Amodini: Sun viesti antaa kyllä toivoa! Kiitos siitä! Ei siis pidä luovuttaa turhan aikaisin... vaikka tähän aikaan kuukaudesta kaikki vaivannäkö tuntuu niin turhalta.
 
Plussaonnea insseihin kaikille joista ei ole vikaa löytynyt! Me olemme myös selittämättömiä, mutta meille inssi oli oikea hoito: 4 inssiä ja 2 lasta, molemmat tärppäsi toisella kerralla. Lääkäri meille suositteli ja vaikka mies oli heti rankempien hoitojen kannalla niin onneksi kokeiltiin. Eka inssi oli kyllä kivulias ja lääkäri kävi välillä jopa tekemässä toisen toimenpiteen ja sitten taas jatkettiin. Huonot fiilikset oli sen jälkeen (siis tärpäämisen suhteen) ja negahan se. Loput 3 inssiä menneet sujuvasti, ne olivat kivuttomia jonkun minuutin operaatioita, kun käytettiin ohuinta katetria (laitettiin papereihin oikein merkintä). Ilmeisesti mulla on siis samankaltaisia ongelmia kohdunsuun kanssa kuin Annoralla pari viestiä taaksepäin. No, nuo 2 raskautta ovat ehkä muokanneet noita paikkoja niin että nyt on yllättäen tulossa luomu-kolmonen, kaikkien näiden vuosien jälkeen! Suosittelen siis kokeilemaan inssiä koska on helppo hoito. Huvikseni laskeskelin vielä "plussaprosenttimme" joka on luomuna 1% ja insseillä 50%!! Joku aika sitten vielä 0 ja 50..

Toivottavasti saatte tästä toivoa hoitoihin ja taitaa se kannattaa myös kotona varmistella/kokeilla vuosienkin jälkeen, uskottavahan se nyt on.. ;)
 

Yhteistyössä