chef
Nyt tarvitsen pikaista apua...
Reseptissä (engl.kielinen) käsketään raastamaan inkiväärin juuri(root ginger).
En ole koskaan ennen käyttänyt inkivääriä, miten siis sen teen? ostin kaupasta sellaisen harmaan-ruskean "möykyn", siis oletan sen nyt olevan inkiväärin juuren. Pitääkö se kuoria ennen raastamista vai miten?
Nyt viisaammat, auttakaa, että saan ruokaa pöytään!! Kiitos neuvoista jo etukäteen!
Reseptissä (engl.kielinen) käsketään raastamaan inkiväärin juuri(root ginger).
En ole koskaan ennen käyttänyt inkivääriä, miten siis sen teen? ostin kaupasta sellaisen harmaan-ruskean "möykyn", siis oletan sen nyt olevan inkiväärin juuren. Pitääkö se kuoria ennen raastamista vai miten?
Nyt viisaammat, auttakaa, että saan ruokaa pöytään!! Kiitos neuvoista jo etukäteen!