Ilta pahoinvointi?

Heissan,
Olisin vaan kysellyt muilta plussanneilta, onko teillä ollut ilta pahoinvointia? Itse plussasin 15.11. ja alkuun kärsin oikein kunnon närästyksestä (ivf: keräys 1.11., alkion siirto 3.11.06). Nyt menee aamut ja päivät suhteellisen hyvin, mutta illat ovat aivan kauheita, kun koko ajan oksettaa.

Olen yrittänyt pitää säännöllisestä syömisestä kiinni, mutta toistaiseksi ei ole ollut apuja. Taidan vaan olla työpaikkaan päin kallellaan, kun "pahistelen" vasta ilta-aikaan :)

Onko muilla siis vastaavia kokemuksia?

Sannis
 
Mulla pahoinvointia on aamuisin, päivällä vähän hellittää ja illalla taas voimistuu ja olo on todella inhottava :( Joskus on vaikea saada untakaan kun tuntuu että oksu tulee, viime yönä onneks heräsin kun alkoi unissaan oksettamaan ja ehdin just vessaan :) nyt rv10+2. niinhän nuo puhuu, että iltapahoinvointi on tyttöoire ;)
 
Kiitokset vastanneille :) Eilinen ilta oli pahin mahdollinen, yökkäilin koko illan vaikkei mitään ulos tullutkaan. Ajattelin jo, että on epänormaalia voida pahoin vain ilta-aikaan. Meillä menossa vasta rv3+0, joten ei siis taida ihan heti helpottaa. Onneksi hyvästä syystä!

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille harmaudesta huolimatta!

Sannis
 

Yhteistyössä